• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе індички, заморожене, ДСТУ 3143; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Закупівля здійснюється керуючись Постановою Кабінету Міністрів від 12 жовтня 2022р №1178 "Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Поставка товару здійснюється протягом 2025 року за адресами закладів освіти, згідно додатку 2 до Договору (дрібними партіями 2 -3 рази на тиждень, згідно поданої заявки). Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Постачальником за його власний рахунок та доставляється виключно спеціалізованими автомобілями із додержанням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Навантаження, доставка та розвантаження товару на місці призначення (склад замовника) здійснюється Постачальником і входить до ціни товару. Всі працівники Постачальника, які мають відношення до постачання продуктів харчування, повинні мати особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам. Маркування: відповідно до норм законодавства. Термін придатності: повинен бути вказаний в супровідній документації. На момент поставки товару залишковий термін його придатності повинен бути не меншим, ніж 90% загального терміну придатності. Товар, що поставляється за цим Договором, повинен супроводжуватись наступними документами: - накладною; - посвідченням про якість чи декларацією виробника; - іншими документами на вимогу Покупця що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Розрахунки за кожну поставлену партію товару здійснюються в безготівковій формі. Переможець при підписанні договору повинен надати наступні документи, які підтверджують якість та безпечність запропонованого товару: 1. Позитивний Акт (скан-копія), складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Акт повинен бути складений компетентним органом, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів. 2. Учасник, який не є Виробником подає в складі тендерної пропозиції Договір (лист чи інший документ) про співпрацю, де вказується, що Виробник надає Учаснику позитивний Акт (скан-копія), складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. 3. Копію експлуатаційного дозволу для потужностей з виробництва, переробки та/або зберігання харчових продуктів або державноі реєстрації потужностей з виробництва та/ або обігу харчових продуктів, визначених відповідно ст. 23 та 25 Закону про безпечність.

Завершена

1 450 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b56f9b42cd5456b9b08e89d4af20651
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: 25c815a010d7452e843a266f1d4e7315  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: 11f2be09a2b4499680503d7d24a2a9ba  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 039d2556bdeb40fe99c2914fc0dac457  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
З шкірою
ID: ee42fc8c4be34a65a9929b7ec8e94848  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Наявність кісток
ID: 9807ebaa6ccf407ab519848851852119  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 95d206e1b5214d78baab3149c69a8d57
Критерій стосується номенклатури Філе індички, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: 9967d58931754be6a94794a82cc93bea  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: d0eefdecc2624c1b8117324f051b38c5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ad6b3fee36e9490197b8915f7bc3e0c0  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 89f56241cfed4980ba07833ec1e49735
Критерій стосується номенклатури Лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Вид
ID: 316b0a40b73b42c0b68c667cf6f0db05  
Очікуване значення : телятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: 1718af9fab55492e849fdd385be75e59  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: 4d69f29e0d0e4f4abf61cf03bd167dfd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність стандарту
ID: 3eac6d79e5ff43d392c82119a325a08a  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9c54cec032834995a3d4dd490eaa9c11
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Вид
ID: 495f97f861c94714bd858f7d3bd10640  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: 49b3fb7a308c4aa9908b69dc50e7d35c  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: ca74c48001774bcaa48e3304562df9a0  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність стандарту
ID: 71ded2fef6e54a488ecc87786de86ba8  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ba5dcbfba3224b028504e157c9e53124
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: 64c3b77fa01f42dfb02cee4d16ca1004  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: 50e301d94b5d4655a2b5d675568aa733  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c74a3c8197af441cbc5a6d432978ad4b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
З шкірою
ID: 04811ac5e1e4442cafba04ab471e69c8  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Наявність кісток
ID: 59cb831772304ab1a99a525cfd5190e9  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e61d64be04424c798d154df579032f09
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: c0fef764bcf74c63b97eae32d907483a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: 105b2fec981547e0bafb20b708fc8a85  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e7b6e0e3024d45989d3cd40bedfcd776  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 03b70e987f5b4bbca41a56c77af2f9d7
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: a8ddc71728a54e72830fef68b9e67238  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: b0c37726f27c44eebd1a93cf4e8ea825  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність стандарту
ID: 7b48fa1935754696bfa391070540e1b0  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b23d1fe83a164acba17d475f42b2f80c
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Частина
ID: dda725e795e74e198f103dddab799c9f  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Термічний стан
ID: 448117b0fb4e46bcbdad9a8fea3860af  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:58
Відповідність стандарту
ID: 24ef8f7e68b74a4ca9ae4fd7039ebf26  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження