• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо «Єдиного закупівельного словника» (Філе куряче, охолоджене; Окіст свинний, без кістки, охолоджений; Філе стегна куряче, охолоджене; Філе індички, охолоджене; М'якоть без кістки яловича, охолоджена)

М'ясо постачається: партіями 3 рази на тиждень(понеділок, середа та п’ятниця) в робочі дні з 8-00 до 14-00, за заявками Замовника, протягом 2025 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів в робочий час закладу з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.

Завершена

310 387.50 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 73d18fec76f34178a17a65cd10a2dd83
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Частина
ID: 47e740557fad4b6fb45da34ac132c9ee  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Термічний стан
ID: 2b2b47f796564885897634cd96a61c74  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0b0305ff28d7480bb0fad6102ee631cb  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1b8f3e7a3cbc4294a6c16885d8d7811a
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Частина
ID: 8e786b83803e41d48ddbaeaa87b0b868  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Термічний стан
ID: 6ec9bffd95c4443396aeaee237cf151c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a3b5a4f39d204c64acc628d7a37069cc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
З шкірою
ID: f523c8dbe1b240b0b9db29a8130952fa  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Наявність кісток
ID: 0c5151c858c549d8ad31ab70d7927b6c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9a17caeec56647ab8fc94c2a6e822a3f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Частина
ID: 7db32dbe65ac4311a1dd90de2debf46f  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Термічний стан
ID: afea84f77033411c8741db6c753eff83  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: afaaa46a9f234ca498836efa32d6228d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
З шкірою
ID: f6f1c7af9e354dc9ad0b56ac3eece900  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Наявність кісток
ID: a913f9e24c6140f8b88d8cbc92937b10  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 392219998b4a4ceb834fec23c6abacba
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Вид
ID: e6241976a78d4cb4b103e2b52cbba558  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Частина
ID: 5fe984b7f659413b939449c2c2813f7b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Термічний стан
ID: 6dd1c5d960014d1180ef7c8121120956  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Відповідність стандарту
ID: 2ea32d979ffe437d892a271ad7b1b8f7  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5187c5cc2ca944b7a5f552c66eaae887
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Частина
ID: 5d8511cafefa410d8b4644602d191f9c  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Термічний стан
ID: b922c5553be04a5cafd0aeb9723ede6f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 16:16
Відповідність стандарту
ID: 404ec4ad26fd498f90e695208838c5d5  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження