• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче охолоджене, філе куряче заморожене, стегно куряче заморожене, стегно куряче охолоджене, свинина тазостегнова без кістки заморожена, лопатка свинна без кістки охолоджена, лопатка яловича без кістки, охолоджена, лопатка яловича без кістки, заморожена

ДК 021:2015: 15113000-3 - Свинина ДК 021:2015: 15111000-9 - М’ясо великої рогатої худоби родини бикових ДК 021:2015: 15112130-6 - Курятина Постачання здійснюється виключно за рахунок Учасника-переможця (в подальшому Постачальника) 2 рази на тиждень дрібними партіями (відповідно до заявок Замовника),товар у вакуумному пакуванні масою не більше 5 кілограмів. Поставка товару здійснюється в робочі дні тижня з 8.00-17.00 год. Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 30 (тридцяти) робочих днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної на Товар.

Завершена

3 138 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b5f27c02c2a344f8b8c8345a346cd913
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Вид
ID: ca8181224e2547369066695d4c695f01  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: 05e97b0cd78243898337d6900e753413  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: 9e355c9e2c5242e59e5e4a2306e456f8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність стандарту
ID: 4fee4069a4ad4a9580603725da7d06d4  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c03968388e7e4b768aea256caf22a01a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Вид
ID: 7544bbf8fc5846c7908474598e58d42f  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: a821a66a450f401db4608d7119ffff72  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: cbfb155842a548f9a964f62d2f4e16b2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність стандарту
ID: 58f4b98d71864f6c8d136fec7edb8b20  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 016ded04689840578584b5ec8069c821
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: 53c4af9e4df8434da7f2079b4d052ad6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: e423824987e7463d9037d09eb62ac846  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність стандарту
ID: 37c786f4cd4743e6887fd9661d0b6c92  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a475006e2ba545ddba766bf3c552b620
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: 86367abd72564ee6b075b18cd1d7f1b4  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: 23b146d89dbf459bb17d6f373bbb07bf  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність стандарту
ID: 033042844e654593b4e72ba1eb5e138f  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 765e8610df46466b8e8005b2cb795adc
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: cac93f93338f4f4eaff60dc86a90c8da  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: 585cd6925f1f48ac9f21569cf9ad175f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1cf8e1607fad4cc18469664f2e3122c0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
З шкірою
ID: 1e629ba1fe85446fad8a4f0315e35e0e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Наявність кісток
ID: eeb880fa1d0141ae926b0a7e2b26454e  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9ef1f3876014435891b40ca9eb5336f7
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: 7e065c1596b14fc9a0638c7ccb948853  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: 05344885e8f043b8a7b8760276bea881  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 54ed81ef49f842668c3d6e6f1b5ea14b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Наявність кісток
ID: ee04de6219314d14aeed893afdc13f34  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
З шкірою
ID: 3dda9fd5f3cd4553b8b7745b8985271d  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9b281b93eff64dd18a471973ef1598b9
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: 0dc2136ca14d4698ab738ace3f94ed8c  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: a983ec7f290a488989fc935e963a7eb3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 018357c6af164261838fd54ca6161443  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Наявність кісток
ID: d601435d82344e0ea421145d2a660810  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
З шкірою
ID: bc63e7497bff40cb8bf7624ea0947e7c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9e5fa59454fb42cc8149fff5be75a7c7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Частина
ID: fa14a4b0c4194a1893922f79afe6f9f2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: 8ef44f527c8247c0ad8271df335be5ef  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4b099c42e0574588adb8de8750ca54ec  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
З шкірою
ID: 6262fbee5311496382669396f6cc659f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 15:58
Наявність кісток
ID: dec7728b019f4573b59b2b1e3dbaf4ca  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження