• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М`ясо

Постачальник, протягом одного дня з дня після визнання його переможцем повинен надати Замовнику, шляхом направлення на електронну пошту Замовника shk-melnichenko@ukr.net наступні документи: -Паспорт якості або декларація виробника, сертифікат якості на товар, або інший документ, що підтверджує якість товару, що пропонується постачальником. -Експлуатаційний дозвіл Виробника предмету закупівлі. -Документ, підтверджуючий відносини з Виробником (договір постачання, купівлі-продажі та інше). Оплата за товар здійснюється за фактично отриманий товар, відповідно рахунків, накладних, протягом 10 календарних днів; Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо.) Поставка відбуватиметься дрібними партіями до 30.06.2025 року, згідно заявок від Замовника. Постачання здійснюється дрібними партіями з 8 до 13 години ранку згідно замовлень Замовника та фактичних потреб (не менше двох разів на тиждень).

Завершена

130 599.40 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 492709e273c041778afbef01b7c65de1
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Частина
ID: af9f53860a4645ad9b4248a747ad477b  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Термічний стан
ID: 92ec24985c5046e7b3061720dc82f666  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Відповідність стандарту
ID: a1b4f02883db48f6b099d9bf14484cd8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4ac7c201d68b4604a271b1a5ac7f0cf8
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Вид
ID: e8957e1de899409296e91227c41f8ed3  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Частина
ID: abb7673d9e2b469f8fafb33316000ca0  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Термічний стан
ID: 96ee53373fa848dfad3656bd75a8a8b2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Відповідність стандарту
ID: 6997e0e8b02042c0949415438570db8d  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d3c979cf862f496bb6fe1c118d16597c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Частина
ID: 5113eb18b6164feda42e6c7774261461  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Термічний стан
ID: aac2e24456c04968bb345f30611645e5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fc3210c7fd2b48d5a37499dea7fde844  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
З шкірою
ID: 9b0769081b064fbb87b90ad7ba41ee3a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 13:46
Наявність кісток
ID: a576b668603f408095fbf1d5a4a0520f  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження