• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Поставка один раз на тиждень,згідно заявки замовника

Завершена

893 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2542ad5f5748464788ec960edc7b0db7
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Частина
ID: 3717666e0ab74b8dbad873d395ffdb06  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Термічний стан
ID: 59d2c047b18a4ffbb43ed8402c7f66c3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Відповідність стандарту
ID: df95a07907c144a69b8665b7d9756c88  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec700a7d6cb7415b90f037347e8f06b0
Критерій стосується номенклатури Спинка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Частина
ID: c22bdd43910a4c26aaecd8e620f92694  
Очікуване значення : спинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Термічний стан
ID: 6450b1af7a5040a6afd98685cd1f58b2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: eb7fdb88f4da4665938ddecfe997839f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
З шкірою
ID: 12fcf3d535d447bc978cd6f3f0f22d87  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4e0880920fcf480dbdfc316cea5d5072
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Частина
ID: 17c710bfb0ec41c8ad01072e14c44b4c  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Термічний стан
ID: 693b262d197a4e46ae18ce7e31f075da  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7fcf6caac64c465d9eae620bb3b25b5f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: af4c08ac7b5043eba0c1f84ffe661d11
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Частина
ID: 977a1c05300c4e509fba37b5d9c2bbc9  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Термічний стан
ID: a167970ef2d0484f90abe624996691b2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5e6530ae9c754648bbe6fb566c21d23e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Наявність кісток
ID: a638f767d73a4fdfa121b68c028759ec  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
З шкірою
ID: 348f9be0939e48ea8f3e3952e78dd901  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c23d05d9ce9d4c958315e9318e9bee18
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Частина
ID: ec8f90e142964be58a624fedd82483e8  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Термічний стан
ID: 70645cb683f4486398ea38206348e9df  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 11:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e0ba07743024ed29fdcc0cafc50681a  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження