• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (яловичина м’якоть охолоджена, свинина м’якоть охолоджена, філе куряче заморожене, стегенця курячі заморожені) код за ДК 021:2015 15110000-2 м’ясо.

Завершена

569 075.55 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4e7a2a7ae3d74deab5f778effc01faef
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Наявність кісток
ID: 49c9d770b1f94715880402ece23dfa7f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
З шкірою
ID: b58cb4b0a2454e47819109a0c223ba59  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9ea1083c169f41f780ca22588bab36a7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Термічний стан
ID: d33fa92f8d174822a8283cd24fa0ab43  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Частина
ID: bae8f76f935a43e082da9aa7e7127014  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f4311426d35e48b6a3f6207f6c8792f5
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
З шкірою
ID: f2abae6791d047dfb554ee0e0932c2b5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Наявність кісток
ID: edd6029385654138bf581ce4c5f9dd33  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ceccb1060af64dbfb6de80db736db910  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Термічний стан
ID: 50d6fd0cbde249189b76ce38b0d6c1e8  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Частина
ID: c0c401d866484457a7e3697fefcb51eb  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5ac75b2fc4424a82aed0084c52d82fa1
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Відповідність стандарту
ID: 08647491740d48598dbb1240723d23aa  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Термічний стан
ID: d745d4e8758a4c109ae7d8826e38b316  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Частина
ID: fc03c6adae814436af6ad2f877d39400  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1174edb9ea124ccfa36895fbcd8c00b7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.12.2024 13:14
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження