• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

Постачання Товару здійснюється партіями, відповідно до заявок закладів освіти Замовника, в строк до 31 березня 2025 року

Завершена

382 890.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0fc8ef5f218d49619b97abec2fa94499
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Частина
ID: bdd3f542778b43a2943d70bc3b26a99c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Термічний стан
ID: 803476511140493186e6f92e1031b2ea  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 21d7d05957b24b8f91bab73bf996a7b3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
З шкірою
ID: 4bf392836fa047f58704103c0c85a899  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Наявність кісток
ID: 04bf88bd9641452386ba8a6db783cba9  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9adf24a117e74ad6ad5d22b92b84de63
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Частина
ID: 0f1f7ef44404432c875a55b9e0576e91  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Термічний стан
ID: 96ea5f9f10404bdd87caa4fb29e2520c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a63e9f35d8244ae3babe9fe97bdcead3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Наявність кісток
ID: fba3b100c7994b6290f5774ff5397846  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
З шкірою
ID: 13ed8c445aba454bb0eabd048031e2a1  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ead3408999bf468491645791a728fdf7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Вид
ID: ddcc89bad906456e82a80e903c77f032  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Частина
ID: e4b80b2d1d9e433b92e349db71f45c41  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Термічний стан
ID: 6714beecb62d40b1b1260fc0474a7f19  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Відповідність стандарту
ID: fed5c776e56741b8a4dae7afbade6ad0  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d745209adf1a4a3e871044391e90b585
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Частина
ID: 5bc26b7354b4412d95361f237ef90b37  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Термічний стан
ID: 00a16609dffa46a58e8c1460e07ab0df  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 13:21
Відповідність стандарту
ID: bc701101b2af4f56ae3060c7956eac16  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження