• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка Товару здійснюється Постачальником окремими (малими) партіями щоденно згідно з наданою Замовником заявкою (телефоном, факсом, листом, або в інший спосіб) до 10 години наступного за днем заявки дня. Для підтвердження відповідності постачальника технічним, якісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, Постачальнику на момент укладання договору необхідно надати наступні документи: - Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей та на ім’я Перевізника,якщо надаються послуги перевезення, який(і) виданий(і) акредитованим органом з оцінки відповідності . - Сертифікат на систему управління якістю відповідно до ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - Сертифікат на систему управління екологічною безпекою, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, ID), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - Сертифікат на СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ’Я ТА БЕЗПЕКОЮ ПРАЦІ, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, IDT), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - Копія чинного сертифікату на систему управління безпекою ланцюга постачання(ДСТУ ISO 28000:2008 виданий органом із сертифікації, акредитованого НААУ на ім’я Постачальника. - Чинний Сертифікат на систему управління щодо протидії корупції ДСТУ ISO 37001:2018 (ISO 37001:2016, IDT), виданий на ім’я Постачальника . Сфера сертифікації – виробництво, торгівля, складування, зберігання, транспортування - якщо учасник є виробником предмету закупівлі або торгівля,надання послуг складування та зберігання, іншої допоміжної діяльності у сфері транспорту – якщо учасник не є виробником товару - Документ Держпродспоживслужби, виданий Постачальнику не раніше 2023 року, складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР стосовно приміщень, із відсутністю фактів виявлених порушень. - Копія акту складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти невиробниче та/або складське приміщення та транспортування. -Документ, що підтверджує державну реєстрацію потужностей, проведену уповноваженими органами (надається на складські приміщення) - Документ, що підтверджує державну реєстрацію потужностей, проведену уповноваженим органом (надається на транспортування)

Завершена

232 050.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 47f37711ab004a6da16fb24a52d5131a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Частина
ID: eea367f27169406492b8f5a8a103ed86  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Термічний стан
ID: e8be7a9606e6410d9aaee6ab2af8eee2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 02298a6322f349feb047e5638b38d51e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
З шкірою
ID: fa9f42292bc248769f8b761f9312400b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Наявність кісток
ID: 867b35c558e74613aec3cb77ae58df02  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 404049bb4eb14c59845d2038363b5c9f
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Частина
ID: 9966db6da114470c9ae77e950674c401  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Термічний стан
ID: bb3980091e67416190db12c418f5659f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Відповідність ДСТУ 3143
ID: edd9c2429cde47ff9891b8fb6f7ee609  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Наявність кісток
ID: 5167490e68cf4e67adbfc3d39d81f97e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
З шкірою
ID: c0966957b3d645ad81b53911a106f591  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4c7721b9cd6549c4a31d6a1dcbe69072
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Вид
ID: 05ea5742a7b44736af41c9ba1515d9cd  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Частина
ID: 59cebb6c02744567aa52115f6a0bccde  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Термічний стан
ID: 4928d02b8c76418fa5bcbd45b9608db2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Відповідність стандарту
ID: 5291168c31ff41f8b90e2694f2c68f04  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f1b470fa32894a41b41aa64c1a018bc2
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Частина
ID: 5f4d420d664a44de8e7bef1781d9c940  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Термічний стан
ID: 1366b823d8fa4001bc8b2ca6647384c6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:47
Відповідність стандарту
ID: 1826467fabfa492db80bdf08e81ce7ad  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження