• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче охолоджене; Свинина нежирна

ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Філе куряче охолоджене; Свинина нежирна) 1) Поставка здійснюється партіями згідно заявок Замовника за адресами та місцезнаходженням підпорядкованих закладів Замовника, що зазначені в п 5.4.Проєкту договору, згідно умов, що визначається у договорі про закупівлю, з дотриманням діючих правил перевезень вантажів, зокрема продуктів харчування, до 31.12.2025р. 2) Учасник включає до вартості ціни за одиницю товару послуги, пов’язані з його постачанням, в тому числі доставку, розвантажувальні роботи за місцем доставки. 3) Кожна партія товарів має бути поставлена в суворій відповідності із вимогами замовника щодо кількості та асортименту, вказаними у заявці на поставку, не пізніше 2 робочих днів з дня отримання відповідної заявки учасником. 4)Розрахунки здійснюються Замовником протягом 10 банківських днів після підписання сторонами видаткової накладної та отримання товарно-транспортної накладної на товар, шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника

Завершена

2 445 150.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9d713cd0068040168a774a90ee3a04db
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Частина
ID: 4cc5869c930b4072806d946052c868e0  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Термічний стан
ID: 6b9aef9de8de4843a5e7a0ef43e7930e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Відповідність стандарту
ID: cbb3f3c7ba104463b7855fce600e0e17  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0be0a715d2504a81bfd243816c0002a1
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Частина
ID: eaca7326bf3448aeb0c314bb8c725548  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Термічний стан
ID: 0f4af0b84e6b4c2589faec4d2e31e1ee  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a93c410e749a47269b097b9709dd2f08  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
З шкірою
ID: 8eeb10e0d877487c90774cb132e3d192  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 12:00
Наявність кісток
ID: 9b4469380f3840c7aaa0d890ad3b0b18  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження