• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (Філе куряче охолоджене – 15112130-6; м'якоть без кістки свинна, заморожена – 15113000-3; печінка яловича, заморожена – 15114000-0; лопатка яловича без кістки, охолоджена – 15111100-0)

Кількість товару: м'якоть без кістки свинна, заморожена – 59 кг; філе куряче охолоджене – 68 кг; печінка яловича, заморожена – 13 кг; лопатка яловича без кістки, охолоджена – 30 кг. Загальна очікувана вартість закупівлі – 30 000,00 грн (Тридцять тисяч грн 00 коп) з ПДВ. Місце постачання товару: за адресою Замовника. Термін постачання товару: протягом 2025 року з моменту підписання договору. Закупівля буде проводитися за рахунок коштів державного бюджету України по КЕКВ 2282. Усі поставки товару повинні здійснюватися в обсягах зазначених згідно замовлення, в залежності від фактичної потреби Замовника кожен понеділок з 07.00 до 08.00 год. за адресою Замовника. Кожна партія товару обов’язково має супроводжуватися документами: накладними, товарно-транспортними накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі – сертифікат про якість з обов’язковим зазначенням найменування харчового продукту, умов зберігання, температурного режиму, ваги продукції, нормативного документу, часу та дати виготовлення товару. Транспортні послуги та інші витрати повинні здійснюватися за рахунок Учасника.

Завершена

30 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 432b6df20bc94c7f863cf973f2532126
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Відповідність стандарту
ID: 9be283467f454ec1ae7cc2defc90ece3  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Термічний стан
ID: ded3607bad374303a68eaef197716e3f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Частина
ID: 704451afcc114bc9891b4876b369e662  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e0a5985ad73546ed842cee0c00f76518
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Термічний стан
ID: ece504dac2f04c699c0b5df487e75011  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Частина
ID: c12a8de3fb61429cbca435f639217596  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Вид
ID: 246e9cdb1f804304bf8ceb5a98231b92  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2b2ea1eff8e24148a174999c819bb4fa
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Відповідність стандарту
ID: c5ba88a6a31c4c08879d9b22ee28a351  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Термічний стан
ID: 1348f86df82b472fa8dc7dd985d7bdbc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Частина
ID: 1c4c8ce483464d479879f78d56f70d00  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Вид
ID: 93bf7930709d460db48b96040cca62d9  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9de83b59bdbd4e2686e134f32c93c183
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Наявність кісток
ID: 6edabe73ded448efad188931c5150160  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
З шкірою
ID: de33a93d369a45b3ad90038a7dd8d202  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ab439cb986d34209bd5c4602e3340f2d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Термічний стан
ID: b4c6a78ed04c40d7bfee9f098864b04b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:36
Частина
ID: f500bc219b2f4e7cac8d21130726ac7d  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження