• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

15110000-2 М’ясо М'ясо (для БудРем)

Поставка здійснюється згідно з замовленнями (далі-Заявками) Покупця. Постачальник зобов’язаний здійснити поставку 1 (однією) партією, щомісяця, протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту отримання письмової заявки від Покупця, але не пізніше 31.12.2025 (в залежності від того, яка дата наступить раніше), за адресою (місцем) поставки товару: Вінницька обл. Вінницький р-н., с. Якушинці, вул. Барвінкова, 5, на умовах DDP в редакції Міжнародних правил «Інкотермс» (редакції 2010 року).

Завершена

130 380.56 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 10c93d848698421b9428be7eb8828ed0
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: eac3c415eb614604af54017e575253b1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: d1178d78367f480f8ce0d08ef46f1c1b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: 6eaf21afa105406cb29bc899b7fafafc  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7f3a6f49bbc44fdda3f30966174c895b
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
З шкірою
ID: cb79a9e0b450462099c85ab94b545ca0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Наявність кісток
ID: 680b4763b74442ef9c89b0fc0514356e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8b48006f068e42faa9d563b6b73ae006  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: 19a88b0a15ac45e48e53ba2e0f7dfc06  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: bdad03fddaac42f397d41a3dbc853c59  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 651f9ba07bd0460e8b0c2b5d8edb8993
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 4b36beb450b2490e845f1a672da26262  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: 127825d41f514560966cbe77d9883d35  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: 79804eb08d7f48d4a24c02edc4606dba  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f6f4ef1f281947e4a0d25ddd26d54d39
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 8060ec1a409e4f7abfd2c377506fdcb9  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: dde9c6d2b49144b4a6e6ca117839419b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: 5f99c83484a44509bad09a47260c9502  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cd0b9e480e4b426ea5f0910ad4bbf267
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9379ba997efe4f53bfca459225759dff  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: a657f97d10c746cf85572b31626ab771  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: b6cfd35eee6a4eaa890f6a4597845c91  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: aa3df79413e7498cb99f82c65e811a23
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Наявність кісток
ID: b9fa86ca82fa4c93819023549dfbfabf  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
З шкірою
ID: 9934debc683044258df6a54de7172ca7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 63599681fda144c18cd71bfc8761a7f4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: 7bf462b70f374e11a7738b0d64c6bcaa  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: 1aa486aa3829479389d580875f55b575  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ceeb1f255a5643728071986200dde057
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: e9d186f402b64cf29584dcc89b67909f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: bc123add26cd465f89095a2c6de7723d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 11:22
Частина
ID: 45ce536e69684664984ead3158275b9a  
Очікуване значення : ошийок  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження