• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

код ДК 021:2015 - 15110000-2 – М’ясо (М’ясо в асортименті)

Завершена

640 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 10fc48018db04d55a64ff40dc826d00f
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: f048625bb3c342c6aa735cc9237ee069  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 6a48b41ace3c45d5a10a04560a20ba48  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність стандарту
ID: f019435e77a64659bc40b1172586c9bc  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b680f2fb50d439aa5b4ccde719a3f7d
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 37a9aae4a2ba425a971553388548590f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 1bf21bac621d49c1bff2e6598ea1b462  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: e65c41078d5b4a65a1327c1ebfaacf10  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 33aee311569c4efa9f1868e24bcc7233
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8d73ad1a978f43ad98df05dab7c2a7a1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 0d649c8db56c4686a14d31a63d756089  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 1e42283a35894a9e964bd48c62ea5a88  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e48602b0098d44f1a993d9b4f72cb85b
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 53b9152c9d6b4cb788b6d919eeb32054  
Очікуване значення : блок із знежилованого мяса  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: ceb75a4e955546d797cd840a83c67747  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Вид
ID: 6ecff123717b4524aa41a287b2c935a6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність стандарту
ID: 8c7a53eddcb549b28ff4540afe9c32a8  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Сорт
ID: 56e471dc77f042aa87f37783174ddca3  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Розмірний ряд
ID: 8cef4ecdada944ae927b27ef99145ce2  
Очікуване значення : маса шматків у блоці не менше 200 г  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: eee75d87e5f94815a74519b12ba52159
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Вид
ID: d2d2f63ecea2434db74c5203cf25d6d6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 219f0c0ddbce4866b955ebb0803a03f8  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 11a9148e2557483b9588142d86d9af50  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4a0739a66a0647d8b72c38f80f1366b2
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 342ac2dc9ab64effa5bd053f094d0c61  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 7e0af29091334c58afcdfb6707ce8346  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 32ef43777dfe4a08a7fab840ba9047dd  
Очікуване значення : печінка  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження