-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
код ДК 021:2015 - 15110000-2 – М’ясо (М’ясо в асортименті)
Завершена
640 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 10fc48018db04d55a64ff40dc826d00f
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: f048625bb3c342c6aa735cc9237ee069
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 6a48b41ace3c45d5a10a04560a20ba48
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність стандарту
ID: f019435e77a64659bc40b1172586c9bc
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b680f2fb50d439aa5b4ccde719a3f7d
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 37a9aae4a2ba425a971553388548590f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 1bf21bac621d49c1bff2e6598ea1b462
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: e65c41078d5b4a65a1327c1ebfaacf10
Очікуване значення :
кури-тушки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 33aee311569c4efa9f1868e24bcc7233
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8d73ad1a978f43ad98df05dab7c2a7a1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 0d649c8db56c4686a14d31a63d756089
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 1e42283a35894a9e964bd48c62ea5a88
Очікуване значення :
четвертина задня
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e48602b0098d44f1a993d9b4f72cb85b
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 53b9152c9d6b4cb788b6d919eeb32054
Очікуване значення :
блок із знежилованого мяса
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: ceb75a4e955546d797cd840a83c67747
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Вид
ID: 6ecff123717b4524aa41a287b2c935a6
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність стандарту
ID: 8c7a53eddcb549b28ff4540afe9c32a8
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Сорт
ID: 56e471dc77f042aa87f37783174ddca3
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Розмірний ряд
ID: 8cef4ecdada944ae927b27ef99145ce2
Очікуване значення :
маса шматків у блоці не менше 200 г
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: eee75d87e5f94815a74519b12ba52159
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Вид
ID: d2d2f63ecea2434db74c5203cf25d6d6
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 219f0c0ddbce4866b955ebb0803a03f8
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 11a9148e2557483b9588142d86d9af50
Очікуване значення :
печінка
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4a0739a66a0647d8b72c38f80f1366b2
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 342ac2dc9ab64effa5bd053f094d0c61
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Термічний стан
ID: 7e0af29091334c58afcdfb6707ce8346
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 10:06
Частина
ID: 32ef43777dfe4a08a7fab840ba9047dd
Очікуване значення :
печінка
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження