• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Масло солодковершкове фасоване

Постачання здійснюється дрібними партіями один-два рази на тиждень, у кількості відповідно до наданих заявок Замовника до кожного закладу окремо. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями транспортом учасника-переможця. Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару має здійснюватися автотранспортом Постачальника, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Доставка до місця поставки товару, навантаження та розвантаження, здійснюється Учасником за його власний рахунок та входить до ціни товару. Товар повинен мати на своєму маркуванні позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. Маркування харчових продуктів повинне відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Харчові продукти не повинні містити генетично модифікованих організмів. При поставці кожна партія товару супроводжується посвідченням про якість або: декларацією виробника, протоколом випробування, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною. Постачання товару та відповідна документація на товар, щодо предмета закупівлі, здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Торги не відбулися

204 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9d34339b4fa94248b92dcd59a3b6288f
Критерій стосується номенклатури Масло солодковершкове фасоване
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 09:48
Бренд
ID: 6c7a3cb98a1f4eabbebd0e83285a4ecc  
Очікуване значення : УКРАЇНСЬКЕ  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 09:48
Вид
ID: 358f5c67823b46e59828248c1b465e8a  
Очікуване значення : солодковершкове  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 09:48
Вміст жиру
ID: 68add35827e1418187e30459c3ccddec  
Мінімальне значення : 73  
Максимальне значення : 73  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 09:48
Характеристики не суперечать ДСТУ 4399
ID: b6ce278078274ecca50a4d0073a457ef  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 09:48
Маса нетто
ID: 6f2c87ec61574d91b50fe19ebfab877f  
Мінімальне значення : 200  
Максимальне значення : 200  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.12.2024 09:48
Безлактозне
ID: 93dece0dcf9b4a3195d674e4c68306bf  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження