-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Завершена
222 356.40
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 600c411a8b8a4d2a91bc49142479b368
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Частина
ID: e036e202b7d6412aa2c852166fb0a024
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Термічний стан
ID: deb6320dbb524ea88a2c608add62844f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e444f1215d54ee885e4fcda47da61a1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
З шкірою
ID: 54e5d01166394002b0dd805561fe3c66
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Наявність кісток
ID: 93c9a90c63fc4e55b86ec48fec8ad6c1
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 20199817826f4ff8b8d9506075879fc7
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Вид
ID: 2a4af185c30b4d369e1c43c9dbaabf94
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Частина
ID: c26dabc7e25f441b8187a5e36402f58d
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Термічний стан
ID: a35e23d78a124bb88279d343eef3c1a9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Відповідність стандарту
ID: 388d86cbb276458782110b4dd9a27139
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 085ac5e0c5984d29a91ac06bef4d295a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Вид
ID: d223d9206455401ba9b59c5e2422daa7
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Частина
ID: 683992f666c24d0ea81e729a3ee3a1cd
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Термічний стан
ID: 49ed247c53744f2daf86c56affb350eb
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Відповідність стандарту
ID: d627d1b121e147a1ae683ccf8ca02e53
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c4ca1ba9c5554bae8ee92ba4323b9715
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Частина
ID: 4142940e61ac410b8cb7381921ac5e2e
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Термічний стан
ID: 0aad96554d1b47779654a999d7c3976d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Відповідність стандарту
ID: ac91b6869e024fb89941c0f119a425f9
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 887790832bc1458cbd292ea39120d24f
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Частина
ID: ade8288d5e274ddc8d4af6c4e1d1478d
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Термічний стан
ID: b8e0f7497d834cf1b60cd3731c5405cf
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Відповідність стандарту
ID: 25fafe5b784e49348b2afc4358c20c34
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 133dfc341754494e82d8500dd7873d4e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Частина
ID: 8e164d89dfa54a3fa2007604dbea368d
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Термічний стан
ID: bc38d60060d0477ebd209a70c026e6ef
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1e41c46873024e4eab03dd9d0798b99e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
З шкірою
ID: 4f8a961f60ad4adeb7fd4081609d7433
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 15:30
Наявність кісток
ID: 2b47ef09c1474c90bc442d3dfbe1facb
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження