• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143

Завершена

148 154.28 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dcc7ced329804a7f99d96d1ce7bab8b5
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Частина
ID: fce04f6c7543436bb764cc88e5da568d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Термічний стан
ID: f2f73b993acb4a268d0f9bd41f75a3c6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 434b1a8ef10f47768076f45cb2de6ae5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
З шкірою
ID: bad48779fcf34182ba2705543f2fc0a2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Наявність кісток
ID: 116dbd6bdfd44ffc934713600a01db79  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b4c7b3387f5645259cb3cd4c9c7fe8dc
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Частина
ID: 115fbf309f394f75b106c60e03c87735  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Термічний стан
ID: 20b0c502bc704445a1c824c794aebafe  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 59f430ef76c84ae889d9b02c61f16886  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
З шкірою
ID: dfa0578f45cd4aac9f68736d9b42583c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Наявність кісток
ID: af509c03b1924fafa82d00bd4a1b027b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a64e962a4bbb47a2b607996d389148c0
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Частина
ID: f5211f6dc3cc4410a847f2cd02e7dcf0  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Термічний стан
ID: 6f2ffe28bdcf4af3a6534cc9a904f230  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Відповідність стандарту
ID: 4a7ea96f14e548aea4ac72e4dc2538b8  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e3cdd19ab4f04580bc7b2a98c9f86c46
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Частина
ID: f7c3521effc844f88f47cd5558beb5b5  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Термічний стан
ID: df96b0789a6140de9ec7677f52e228a6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Відповідність стандарту
ID: cdd664bee1f64ad5874553e99112a136  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2adf5444c2f340ddb8dec2de60fc1734
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Вид
ID: 903f1481412c4b1ab9aa19ce677a62b8  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Частина
ID: d76abeb05dd247e092e12673b8ddc71c  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Термічний стан
ID: 48f78e494b754ed5a255aeb30eaac745  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Відповідність стандарту
ID: b456fe7e57cd40f4a03c187fa84202b5  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2d15d24431d347abbcb23b9dbe88a65a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Вид
ID: b3490adb70334b9bad76db35ad647f32  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Частина
ID: ef9572bc96de41b2827ab37843bfb2fa  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Термічний стан
ID: 2b3750a49b034e5ba2986f10d4f3bb81  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 13:56
Відповідність стандарту
ID: 5621b64e9fb94d3492f57934390926c4  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження