• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Завершена

133 908.84 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 390f17d4446e4136887cd997b5cc72bd
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Частина
ID: 1edbcedcd4e545a29c7feceec81a855c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Термічний стан
ID: 7590880e8e6e414495f500e12135e177  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6d560a7c752949848a2d9c9b0b3f16b0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
З шкірою
ID: 1a3637e17e6f461e9c6f01805c27c74d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Наявність кісток
ID: 4006abd7f11f4bb99df756f9b6875174  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 21093d3e467749ce9075dc53bb011f2d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Частина
ID: cd3b92679e574705a76d55591a8d92a9  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Термічний стан
ID: 3fd1fe7b9ed9429fb880c70f0d6f22c5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c3277c2fbdfc42d983f066fcd859c3f5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
З шкірою
ID: bb9625eb7a6c4ad5a7a9703406e7bb08  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Наявність кісток
ID: 1468fc573bf7479ba21446bad023908a  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 03b06ce1591c4e819803d80a34166fd6
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Вид
ID: 7d24251d30614061af4916e9a9686a1c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Частина
ID: fe8a1a6996ff4aef8264753d461d00f1  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Термічний стан
ID: 5919c720d1d24cebabc3c83b8f084f86  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Відповідність стандарту
ID: a3f3b44a64814e1989500c421e98a5f5  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 837e9532b4ed4ef682a76b191d2a837e
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Частина
ID: 1ca08583f4834f7a90f7b0a024fad3b9  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Термічний стан
ID: c81a6df9cf4848db805f9e7ce43cb084  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Відповідність стандарту
ID: a368f3eb4dcb4531be7747ee360f163a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 15d96081636248569d22539342a8cf41
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Частина
ID: ed99ec9d39b4483ab8a6fa3dcb8cead6  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Термічний стан
ID: bbed4d40318344bea05cfff2063f24cb  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Відповідність стандарту
ID: 334f1cfd53da4af895c5c8684171f0a8  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7f7b86c967d646dea2d4fe93c12b7c8a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Вид
ID: 6a03e6bae95b4ce7b1df3c87a6a4ae19  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Частина
ID: 553d0e5ca2164e3fa03f98f8c24d996d  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Термічний стан
ID: 6c1e52d8e2544acab54c97b07c3f2f32  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.12.2024 11:38
Відповідність стандарту
ID: 13a2665af9da4b71971c9c3c9565ddbe  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження