-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Завершена
145 109.16
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8b844142dcc14859ad83828405655e20
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Частина
ID: 87de3c486a9048ba9525bbf4c07f8150
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: 0c877f8a486445d6b28b52d3acaaf35c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 545a4be4620f44f4b760bade04d19213
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
З шкірою
ID: b481b2f643384885aa6b4cd219aeae54
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Наявність кісток
ID: 9a901ab6db824174b12bac5dd6767438
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7da6e2abbaa84f06bcfd3127a072c53f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Частина
ID: a1158060f78945338fa3390bee8ec25d
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: b7ce56448ce4471aa676fc076d7f5278
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 07a13da40bb54bff9df58f985643ff28
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
З шкірою
ID: 1353e49f020f441789f8566cc4d1b149
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Наявність кісток
ID: 44caa7400daa47cdbab05939f1cbc2b8
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ceaf59a84ff74b1ea57643ff463711cb
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Вид
ID: 5972f4eb83234163a4abdf750ddaab12
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Частина
ID: 7c2fb2d26cec4c97bda6711a4b6bdfea
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: fbd6cd57a8fa4044b7327e0c4faf8d68
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 58aa9e8cfb964ffdb7a464949c3ccc22
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 613ae65d82a245338f0dd3e9d363bc77
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Частина
ID: d48dc70aa62b40ac83fb0692816b13b3
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: 00de57f7547e4ec889b8541c1dc2bfb7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 8dfaf1211144456b98f805b17134191f
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: da143bbd02b44c6588e2a1c59816d618
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Частина
ID: cd4593abba044efb8c5ee6d0cdc7e11d
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: aa4e97c45b704531bdcb137dba48f506
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: c9d4aee8c8bd42ab82032756dbbd798a
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ce789d3c27694e47b5e306ed8634770d
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Вид
ID: 4b21c9de09424dcabb0c6a29f97daf52
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Частина
ID: c25353d58b484e8dbc42d6784da0be21
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Термічний стан
ID: 09b7e1be9ed64b249be099a7ac610008
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.12.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: d3e3f6f5e03745e2a5d8711cf35f4b49
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження