-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Завершена
98 412.84
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2af56770e7d04a0085a14732638e58ea
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Частина
ID: dfbf461ae923447d9c2cc2121e4d363b
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Термічний стан
ID: 3a44d3c724d74286bb1e8b41e44a4b10
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4b84bb1db61a4e8485797e09d916f55b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
З шкірою
ID: 8d97e11c6e6942519d5373878837ea13
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Наявність кісток
ID: 6378c6d1ae0b44618b55e56ab63512fd
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 644290d7d8014995b0823dbd73d659c8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Частина
ID: efc8ac2984c04238bf7344e518eaea1c
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Термічний стан
ID: 202b62017997470db38b59fbbb40a008
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2185ed277e3742f4b0839bda44f78048
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
З шкірою
ID: 41e047cb8ba44f6eac374a958c66b35d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Наявність кісток
ID: a68f2cdd6ea944f49fa22e2c891d0b7a
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ca212a6686504effbfa11d3010150dc3
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Вид
ID: a554be07b1d6455bb08aaa03a42ce112
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Частина
ID: 2d7ac46e08084aa39ed013b6b8818a70
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Термічний стан
ID: 00c09789b7a0459b8a61a3e9a346d3ac
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Відповідність стандарту
ID: df0efb1527da46999bcce0a2ce52801b
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6ac7f80e14f64c5aa5d8b3bf4abff0d5
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Вид
ID: 34f4e4731992422892b341849b0b2da0
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Частина
ID: 40dc366b38454782814b8cb30ca3a814
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Термічний стан
ID: ae4496215e8045e2b16553da676bcbda
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Відповідність стандарту
ID: 3e186b25a6d045319cbad04485ebeb2d
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: da6dac538c38444eaedc8aa31aeaeb96
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Частина
ID: 25c92292a01d4949800ba8687052221c
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Термічний стан
ID: d461fc292ef24a1d95ab55e887c5e9f9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Відповідність стандарту
ID: d8df512100e74e2e959441b81cbc2380
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1550164b8efa4b299b18b7847d5332fc
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Частина
ID: d36b9f1797464e7e8b7b429b9fe5d227
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Термічний стан
ID: 33950a97ad444f31904400e3ba4c8705
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 20:19
Відповідність стандарту
ID: e506cc9409334d3b973db3f7b8291817
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження