-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Завершена
46 941.36
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6881bcbd27e94a0dade84174e2d16ee6
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Частина
ID: a1b8eae05f464c608b58b3c5f477b8e4
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Термічний стан
ID: 4a57544807ac4c9f865863b720ee1ebb
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 594c2db411524921ab8f4970102d8f47
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
З шкірою
ID: e27b0978102346bea48fb4771a62173d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Наявність кісток
ID: 870fabf92b1e451a9b7d18ee0f8f37d8
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a8f4932aef3a47c192233f17bf5ef398
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Вид
ID: 2041df0614a84ebeb211df7cdb651cbf
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Частина
ID: 1f23d2b0dba74f83b374f6b045e88281
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Термічний стан
ID: b7ca81d8dda64a29a1a3718f35459618
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Відповідність стандарту
ID: 43c3d9a324924f708ee7a039f23c53d3
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b0f52ef5d08f46fea6578e36a2c1df33
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Вид
ID: 8b5329a686a94a68805213c65636cbc1
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Частина
ID: 8c9040dbf1974d669d007d7488233095
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Термічний стан
ID: 280bfb11ca064d0794fda42d7c7ba475
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Відповідність стандарту
ID: c11cb3616c274ba8a547f34f0dadbfde
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1d24382d293e40f5a178d3d685ae5817
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Частина
ID: bdd5cda70c2147dab0045397bae7701f
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Термічний стан
ID: 19d0dad15a1847fdaa92515510a5c827
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0a8e06ea61014b048f060cf10fca1dcd
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
З шкірою
ID: 1ff5a8cfd0b94110869a0685accd94ae
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Наявність кісток
ID: 33d7a766a22844e3b88dd476b10f851a
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0ee9731c7d254da494f49e5e8b40cfd5
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Частина
ID: 2c97f338ad104a2c8cbb9c950be58db4
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Термічний стан
ID: 96cf665373784af686f454958d203204
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Відповідність стандарту
ID: fff3f09b8d8c48efb3e88e401d735eca
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ae8f278109bc4e14b31a84f5ef17ecc1
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Частина
ID: f4dbd891c23548d18fb58863c72de537
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Термічний стан
ID: cb1bc6c40b184354901f12e48456b5ee
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 19:47
Відповідність стандарту
ID: d9ff0b51acdc4051bcbe0fb43931968d
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження