-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Завершена
115 048.32
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b87a0e00731e4575a83fa40dbe427e1d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Частина
ID: a937ad3678454ebaa2b008f7a13cef45
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Термічний стан
ID: 8273433585114cfea6b621a3606c4f1b
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6b6ca9e7ab1742be9d802282421dd0ec
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
З шкірою
ID: 7715ecf4ddb54035850a47e482bd50ae
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Наявність кісток
ID: 1dde74a15fa948d2975a1358d124950f
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b42260924dc647fbb2acb2fca6ac726a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Вид
ID: 702656715a2d4c54820d7fb98563d8cc
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Частина
ID: 1eeff57d348c4874996b865aa9b2caba
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Термічний стан
ID: 3098897808604e15977772945a059ded
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Відповідність стандарту
ID: de0fb4950a6e4b5d8f911a99c24b4b43
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f3b57e2c328a45e5ac81be2897d04088
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Частина
ID: f1bc5deba6344a14a3ded5388583dcad
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Термічний стан
ID: 5507beea790f405d996afc1c0a07ac9b
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Відповідність стандарту
ID: 9c556722101649b4b17e1f27c2250625
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 71e9f738bf574539b7dbc773228513dc
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Частина
ID: 00f70f237ffb4b189eb8b4ddb7559b1b
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Термічний стан
ID: db5b75d619a84ac99638fe04f521681b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 921173ea8ef64932a66fca02dec203a8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
З шкірою
ID: 64f88f9aec2f4ed0bbf52df3bd740d24
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Наявність кісток
ID: df200aea7bd140cf8340efcf369b06a1
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1bf9da87c2e64241b758e7150823a8ca
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Вид
ID: cfb65ec278f2445cb126014ed76c974c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Частина
ID: bfba6c7622134fb584dd0df45192dbd4
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Термічний стан
ID: 2fe35c235a054ba195540ef60ccf119d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Відповідність стандарту
ID: c535c6a8c8e34296b2bb68ed9bd86f1b
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 90578d5b23474b98b979e7e1b1d71555
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Частина
ID: 5721df0a90614239ab84fcffb2727c9e
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Термічний стан
ID: 3108a4f9896149009bc2a08c1d102bfd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:47
Відповідність стандарту
ID: 2dab81bc83344d9499949724d52b902d
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження