-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143, м'якоть без кістки свинина, охолоджена, ДСТУ 4590, м'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою Замовника, а саме у понеділок, середу з 07:00 до 10:00 години. Ціна цього Договору включає: ціну Товару, всі податки, збори та інші обов’язкові платежі, витрати, пов’язані з передпродажною підготовкою та реалізацією Товару Замовнику, всі витрати Постачальника, враховуючи вартість транспортних послуг на доставку Товару до місця поставки, визначеного цим Договором, здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці Товару; занос Товару в приміщення; перевірку комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень у присутності представників Замовника.
Завершена
1 130 705.75
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b260e69d0a574dc9b7e9794c184b5b48
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Термічний стан
ID: 51dddffcc9d141acb4badfd8d93e4923
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Відповідність стандарту
ID: 4feca4d0fc374352bb42056c6173d25c
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Частина
ID: b174532dd44740d3a002550d15e1ce7e
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Вид
ID: 49a9efef19444a67bae261d40831734f
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8f7234d8b0d64d7886110cca2d9797fb
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Термічний стан
ID: 437ff78acf6d49dab2dfd867fe2aa98f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Частина
ID: 91310847c57e4599a83e68752849edd2
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Відповідність стандарту
ID: 6dd36b1068f54f36a8945ced1114ebac
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 08aef82bb95d4c3fa04d5ab52d7e364c
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 180801c1bf4e4f5a89dbb2de975fa63f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Частина
ID: 1025026935d54f718bce24246595dfc0
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Термічний стан
ID: 727ac4726d694ab8b7e8eb6db0acfdba
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 03d01c86cffc402383928eb6397f0580
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Наявність кісток
ID: 57665f9b99d34f3ba9b6fa810175a876
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 278189c928cb41029c3d45a23bd02a53
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
З шкірою
ID: d429aa13c120423db8e5aed83fc6e272
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Частина
ID: ae5da6e610b748c68c90d35a45a3185a
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Термічний стан
ID: 62a5e14bc52d4865b9a0910541482f19
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9b0ccf5ad6e84a559754eb434c6fea56
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Наявність кісток
ID: 0c43a6139f504c79b893433e969df9f5
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 773c9fa0905744f980ac4fc19ec2b6cd
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
З шкірою
ID: c07eaf617e9f43e084ba833e5df8cdd7
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Частина
ID: 69b428175b764b35b30914b2d0736b00
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:51
Термічний стан
ID: 349122e8bd5c41e7a3e82ef5e48ef41f
Очікуване значення :
охолоджене
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження