-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Завершена
86 472.48
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b5e439f263a74d6b88e2899ac597e1cf
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Частина
ID: 5ccdf8156468434ba4006dddc43dbc67
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Термічний стан
ID: f0e78b71bcf54dccbe9ae01ef2cdf67f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3e62ac33308f42cebcbbe6c1cdcecce8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
З шкірою
ID: b284eca30b544b00bc209a3563dc9e33
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Наявність кісток
ID: 9f8c7af4aee94fb1822d4669bd1b91ad
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a844065695044db7aa4c09a50220197e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Частина
ID: dc06f1f071cb4b7ba9f62c1b0659b34f
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Термічний стан
ID: 4ec680ac80f447d4bed281f89983b747
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 661389f6dea3474cb6aee9bb484ff8db
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
З шкірою
ID: b25c77a2da24450aaa51ec03e0828fc5
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Наявність кісток
ID: 408ca7b526c64524b9e4a9912b2666ec
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9771133c26654cd2abc88eaa48d6b8d7
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Вид
ID: 12cc54e2081f4bc38408d987e3eb622c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Частина
ID: fc4264d5357b46359b5f8390822612ad
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Термічний стан
ID: 41223b6056b249639075108bee38a066
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Відповідність стандарту
ID: 498d61775a4148bebd21b4734ac80949
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bc9755576536419696a68e842126fa09
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Частина
ID: 7e44f62e52274775bda061810602f5bc
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Термічний стан
ID: 571774d2699e45f49b63c56afd5675d9
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Відповідність стандарту
ID: 96f0afa4e12d44a5b14678f306329191
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 068a0877f3b64d4480cf6e7fb8678543
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Частина
ID: 5ee8017c4b7a48408f461653b66159c4
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Термічний стан
ID: c9b177d663d3477b9847079ae3039513
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Відповідність стандарту
ID: 21f9854f07d643929b43486561c09aa8
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9a8f031b975c462fbcbcb76c5d3242cd
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Вид
ID: 2458e927484f4ccfa3d6427210939c72
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Частина
ID: e20b87b748364f42bb977025ad172282
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Термічний стан
ID: 1c908e70ff4c4fbea8e090227c31c52e
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 18:25
Відповідність стандарту
ID: cf264592754246f59c0e37d785ecaa77
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження