-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Завершена
148 814.28
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7ed2c39a38b047fdb8bd6c1dbdbe1424
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Частина
ID: 2502cd9ea80b4e9a85d90acf8f3f74e1
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Термічний стан
ID: 1ea62f051bce4cacacd4b624e75e464f
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5858c060043f462494b883190e7ea96d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
З шкірою
ID: 3f209300f75349a4a64fd4b13e09277d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Наявність кісток
ID: e3c4b4d96a4e440bb483c38c7690212a
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4ee41e1bf2294cc880a6043dbf0152d0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Частина
ID: 07221efdd6be43a382ae3f7260939998
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Термічний стан
ID: bf5f0b8afb7d4db3b9455745287417fa
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ffcf7ad7ca47426d813268359823813f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
З шкірою
ID: 52128af798404d62b8752993b73346d6
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Наявність кісток
ID: 1e5d2312aa5943609c92d79fd78c7e53
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3f7bc32351414e1794c0c1d10739b41e
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Вид
ID: ab3d376da08f4d47928907bcf4c66959
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Частина
ID: 4b162f2054244a6e977acbf2a8818470
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Термічний стан
ID: 74035626378443b0966f67d2d0af2cdc
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Відповідність стандарту
ID: c21c1917f0cc4c05aade6eae617932ec
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c80689302d0a4251a201deb5480c177b
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Вид
ID: 41aa121125234824abef8b81f39556d2
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Частина
ID: 91095888e79d43f99b87c1df032e45a8
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Термічний стан
ID: 1e3f5170e355423c9e502b774dac4f7c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Відповідність стандарту
ID: 62a10fc54a7546ce81ece24c8715e2a0
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8807b613ce364c13bcb83e5afee385b3
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Частина
ID: ea328f360bd747788720e1841e00a04e
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Термічний стан
ID: 79f487192e574b69a7daede62363e1cc
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Відповідність стандарту
ID: a8a9fbf5d3ae413cb9e60c8cc209b084
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ddc863aa94f04daf97d9d8be15786a9d
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Частина
ID: e1b041f03be246dda26b7ec0d0d15fe5
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Термічний стан
ID: 803204d93c2242a0b3634b8682a0eb51
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 14:35
Відповідність стандарту
ID: 4d687b6dcde244b388412320ce90757f
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження