• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка Товару здійснюється Постачальником окремими (малими) партіями щоденно згідно з наданою Замовником заявкою (телефоном, факсом, листом, або в інший спосіб) до 10 години наступного за днем заявки дня. Для підтвердження відповідності постачальника технічним, якісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, Постачальнику на момент укладання договору необхідно надати наступні документи: - Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей та на ім’я Перевізника,якщо надаються послуги перевезення, який(і) виданий(і) акредитованим органом з оцінки відповідності . - Сертифікат на систему управління якістю відповідно до ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - Сертифікат на систему управління екологічною безпекою, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, ID), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - Сертифікат на СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ’Я ТА БЕЗПЕКОЮ ПРАЦІ, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, IDT), виданий органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я Постачальника на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - Копія чинного сертифікату на систему управління безпекою ланцюга постачання(ДСТУ ISO 28000:2008 виданий органом із сертифікації, акредитованого НААУ на ім’я Постачальника. - Чинний Сертифікат на систему управління щодо протидії корупції ДСТУ ISO 37001:2018 (ISO 37001:2016, IDT), виданий на ім’я Постачальника . Сфера сертифікації – виробництво, торгівля, складування, зберігання, транспортування - якщо учасник є виробником предмету закупівлі або торгівля,надання послуг складування та зберігання, іншої допоміжної діяльності у сфері транспорту – якщо учасник не є виробником товару - Документ Держпродспоживслужби, виданий Постачальнику не раніше 2023 року, складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР стосовно приміщень, із відсутністю фактів виявлених порушень. - Копія акту складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти невиробниче та/або складське приміщення та транспортування. -Документ, що підтверджує державну реєстрацію потужностей, проведену уповноваженими органами (надається на складські приміщення) - Документ, що підтверджує державну реєстрацію потужностей, проведену уповноваженим органом (надається на транспортування)

Торги не відбулися

207 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b6e1f8886acc4f348c6f53287824f752
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Частина
ID: 6312343c88b8402a981210af8a14690c  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Термічний стан
ID: acb32753d2cb42f089f861ab76363679  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0e234f37a7194c06b066d51df614b9e7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Наявність кісток
ID: f8443db8bdd44348b90c3b6e11575063  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
З шкірою
ID: fdcf29aa2dc34470af21d4dd786dfec8  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 811cecde16254d68bf44f344fdd5993a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Частина
ID: 6e539efe459041b0922d4fcdd3e8cf8b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Термічний стан
ID: efc9531e15fe45808a26825303fee738  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e43487ada7d943fdbcdd186fa66dad3e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
З шкірою
ID: e106a84173154cd9854c4046cc6d981b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Наявність кісток
ID: 28380ebd9a7148a993688414aa16196e  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 189aa92b84694121993ec452e0c6bdf3
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Вид
ID: 301e0a4043654ec9a0fb006d02a61a3c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Частина
ID: 38188bdc43254b69bf2b58a8ee2452d6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Термічний стан
ID: c35e6d9237204e1b9fc8cf3dd67b2fe7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Відповідність стандарту
ID: e6e5e457a1d4486992fdd4edf004e9d9  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fd5b6bc396894648b7d9eb55d1619442
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Частина
ID: 5dcc8d66e42b4c4aa8fde1151260f7de  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Термічний стан
ID: 7385a70184d44d55b5ded284ba402da8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:42
Відповідність стандарту
ID: b2a152cc14784f9a91519ad489740769  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження