-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, Трімінг 80/20 яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589, Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Постачальник здійснює постачання Товару протягом кожного тижня (понеділок-п’ятниця) після надходження заявки на товар, в залежності від потреб.
Завершена
199 650.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 237d888ac8be4d69a0be3ee38ee8bab1
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Відповідність стандарту
ID: d8de794858b74973ae8e3e5888e40441
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Термічний стан
ID: 6c02435409a74b5b98da503c58dfdb63
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Частина
ID: 1df3e7db77144a73ad03ae8cbbac74ab
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4c19149461934a779e0c6818e6c496c1
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Відповідність стандарту
ID: 46fcfaf07a6a4379b8d749a4ebdea784
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Термічний стан
ID: 0f5b8d4e39b7435290ff42327a9e83fc
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Частина
ID: a5a821911dc34db3a082deff090643b7
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Вид
ID: 63b3825221e04a9a91f4fcc31b573b90
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ee50ca86bead4e5583b53f5d1bd57f39
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 568863471384494a9a799a19afe71694
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 49a499921ba24133a173ec54701fd6ac
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Відповідність стандарту
ID: a668f35920ad43b6a62b8953a09febc4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Термічний стан
ID: 2b02b1a3bbe64b2f8bb1402c2258e45b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:25
Частина
ID: cc73299e37a54c38b472c00d16974616
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження