-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо (Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143)
Завершена
5 190 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 90f3bfd60e644ace87ebfce382e65064
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Вид
ID: b2318806bc284180b2f7bb54707cb6f2
Очікуване значення :
телятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: 7ce9fb4a37a147769374c2d72bb01ac0
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: 8eb5331d88514a12be74cae30bb55435
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність стандарту
ID: c89f44137e2945818a12f9a31d1dc20c
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a7d700366fc541128ef8429dffa3e749
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: 84eb53cd53ef42e9a8df23a7f4b6dd03
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: a56fb4dd46a2408fa070fd03b3727538
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність стандарту
ID: 4a9ced5d3c2d438f8930cf856b6d7950
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5375a61c00534ce29d54e4282d17ff74
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: eb67782c923240d995bd379684d47692
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: d1c752f0173143b5b9a57f05889dcc5f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 80f0cb6fa9014ecdbb079df3bc490168
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 468bbbef677a4a83b8a7e120057fd5d1
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: 82a32fee85664254a599467b9c9e1ccf
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: 193c5f1789774dbfae3adee3bfa7c530
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d230ffa8ea8b42498dcd0df6612a3855
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Наявність кісток
ID: 98b34975cbb9420392c4fcd2dcdebe85
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
З шкірою
ID: 7d8e7d355c00480ea9ae511af42edcb0
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ecbbea3041b94da291132b01b4163cf5
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: f786ed525f6c420fb85cb73f1362da27
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: d1c19de9b54c4265a9e8763a451311d1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f2e180fd37744e8d98b1c57709b0b4d8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
З шкірою
ID: b35d5355053e416d8fce390b65480f31
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Наявність кісток
ID: 1b6969d7aa724c75bc2efdc6e7ad10d9
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d24ceb8d19974048be4627b8b87d52c2
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Вид
ID: 430b47b6d827480680c084832f8adb94
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: cf0870d5c3294818bed45e6c346e1040
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: c9cce4898945442ca56d596b63858fbc
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність стандарту
ID: fc339cb796af400b9011dc0cc9c22962
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fe2bc7ccc0b041ab8914f665082f7799
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Частина
ID: 26b2ba2b184242259dd8e996417d508c
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Термічний стан
ID: 0ccfc5a54240466aa7b9b25e27beedc3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ee54ba4226fe471a9c0c098841dff337
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
З шкірою
ID: 0940071ad48a494f8eabda51b591278b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 13:22
Наявність кісток
ID: 51895fdfde9747d4b8aef1b337478812
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження