-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
15110000-2 М'ясо Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Порядок поставки (передачі) товарів та її строки: згідно поданих заявок до 31 грудня 2025 року, крім вихідних та святкових днів (з 08 год 00 хв до 15 год 00 хв транспортом Постачальника). В зв’язку із безпековою ситуацією у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години.
Завершена
6 946 448.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5a87c7d8d4724446ab97477df248dd6d
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Частина
ID: 00ffbf32be0a4ffeb9ae355fb21da1ae
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Термічний стан
ID: 05382292a36647b0bf1a1503d358f272
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fcfc1cde3f0040ef88a15decfcfdf3d9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Наявність кісток
ID: a56351e743da433789de3eab54f27c1e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
З шкірою
ID: f317bee24f46435386501d4334a1016e
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b78ded9ff89d4bbc9e3c64e21c9fdc9a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Вид
ID: 588dfb685a394bc2bbf97d1fe9a92868
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Частина
ID: 069daf1571a1429b9e523727ccd2a5fe
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Термічний стан
ID: 88f3c4b383e447f690317b3be958b41a
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Відповідність стандарту
ID: 506d868833944f2e885b43681f530cdf
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0a76d28856e54b85859099ad865da6f1
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Частина
ID: a026ca5006034d658ad4e00b6fca3522
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Термічний стан
ID: c84338e4c59142898582817e1858dfe9
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Відповідність стандарту
ID: 640a44ee46f44e76bc559b7bc6b43392
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5acca9ed50d6479b8f316bb6d8cafb9a
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Частина
ID: c136e21a169c4b77a80a483fa8db03e5
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Термічний стан
ID: 2c52b471cf774d3b8a3f10bb91fccf46
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b3af3f1399204bc7bf84253b04068a15
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
З шкірою
ID: ffad4f24568e445798e531b8d5177d42
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Наявність кісток
ID: 4ad1d96c1e0846779b76d38a14c5e8c8
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dcbf73ae8ac64cba986e13a155df55ce
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Частина
ID: 206d18ec7fa94a359dcceaa3d40efaab
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Термічний стан
ID: 5faf3b4de1cd438da414fad28ed1c4f7
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Відповідність ДСТУ 3143
ID: aa9365e1962e4f19bd5deab8d4785b25
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
З шкірою
ID: e8e3ee482a4c447a87e4d381cdcc2385
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 12:21
Наявність кісток
ID: 6cbb585cf6bb4d6d806bf0c7d2ae89db
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження