-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо гомілки куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Печінка свинна, охолоджена; Печінка яловича, охолоджена; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Завершена
2 025 800.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 59f4d9eeb67149bebce078ba80788717
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Вид
ID: c91025dd516a476192be15d918d3e164
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 23d2f63035494e349b658e5c49c5aca7
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: 5d10eabaea88486eb6d122a92752eead
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність стандарту
ID: 73c86114dd3d42f089da46880f222b63
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 89a5ea8dca674cc59a795f5d61b3e555
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 2506d505436044ccb366f3831e4c4f25
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: d32c3be922964c39b4c91e37dbd1d681
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність стандарту
ID: c2507680be34426a81796e56590fa7fe
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 17d6a48088c4494fbd743e91d7a25065
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 4b831cb6029a4330bf2da0814badf106
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: a2a85d1d2cb44e8bab12b98023bf64f5
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 427ec7c187464c5ca5c7f386baaf9997
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6181c03dfc4942979239064306908ceb
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 744538d85fb444628201c0e7992bff88
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: 2a938cb8ef70443baf726e02ec999b91
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 63cbd3f754444eada1fa7682b3eb4345
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 392124f31f284bc88d12ea6ded1a8312
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 6bd7c18a695e4c0db06d78418b266ddb
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: 0743df1b071e402084bf86fd8f955571
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 64c052431f1945b0bdc7f49a19f530bf
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1a51fa8ecc5b4e87ace74f542170827d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: f16528c4a73446499a86e7cc4cf8777b
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: 5e623e569954483aa9722655c1926984
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c3a3b61523704438afd1600cc709f234
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
З шкірою
ID: 6dbc61071a404c9f9a4a7b3af300afdf
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Наявність кісток
ID: c334c57a0aec49c7bcd417c70a929d11
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8b6a7d0308e7413aba4054e1027cbb3a
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Вид
ID: 4048db55658e441bbad8fef95827edd8
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: eac2903701c949ae9639246bfc04235d
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: a1469f9d9ca84dd88a54a168284c7e48
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cf8a9cdb72584685bfab4b1025e507c6
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 2761e1f06d5b4682869e6a568e0aeca8
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: b4b06f19960a4a96b562dd6bc131fc78
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c1c0cbc7be5e4378a4f393be3a4b3123
Критерій стосується номенклатури М'ясо гомілки куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Частина
ID: 2f6536d726e04026971aa57e96c0f90f
Очікуване значення :
м'ясо гомілки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Термічний стан
ID: 3c829014f9b64c24830ba679e4005fb3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 673a839fd60e4f74a186541d5b83d5d4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
З шкірою
ID: 1da2540a1a5745b395d65c03bc4a83fc
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 11:43
Наявність кісток
ID: 28c536043c374449be6ec37d7ec46400
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження