• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Завершена

850 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f0d812ea454a43f29d1b9e6ce6a7fef1
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 1100b5bb7fff4411affeb7a294d4e8de  
Очікуване значення : ребро не обрізне  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: cf2afc2477a0461bb12328ad1668c1ad  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: b9ff7cbefbfa48cfa77b3a8017e8ad12  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec71d9a171d54e9582122324d6cc9190
Критерій стосується номенклатури Стейк (особуко) яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 499e9efefcf84033b2260baad67f4b30  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: a1fbe5d2ea8a4fafbd18bd96359ea6b8  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: f748a09640d64d979d794f8423425315  
Очікуване значення : стейк (особуко)  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f2f372f736fe4c1e80cb827603099220
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: b459c2c3e40e4cef89ee5604e4f42098  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 88d2344c74034d8dbad80f4463be3a3e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: f06ea1f7ec5040738bed32459c8dbb15  
Очікуване значення : щоки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: fba282cd33f14580a7304cfe0164b061  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1074fec51d26402a9cc50d456bff7275
Критерій стосується номенклатури Ніжки кролика задні, охолоджені
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 227c419c9c7b416fa814fe20e2acb5da  
Очікуване значення : ніжки задні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 9176e4a6a3e94669868bd07e77af525c  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a59d54d761984549b2a401464e5a59f8
Критерій стосується номенклатури Тушки індички, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9451e18853fe4916917f18bfd9dd5d77  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 3194b572e3324930879bf7f00611290e  
Очікуване значення : тушка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 54ca79dbd13e4281ab6837e9ba8a9580  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c0b94ef28d004809a232d5dc11c14589
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 970b8324c7b7472a89733222bafa9963  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 500f7f498c734e41af528abba1ac6f24  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: bf893d4cd40d415197c184c01d23dc4c  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6f7402a0e8634f01bcb842a779721068
Критерій стосується номенклатури Стегно індички без кістки, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c5813ae0432540548a920598caf92205  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 9d12204be1494dee820dd9777751f99b  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: c083a6a3ec534fd195bac48b35fff8fa  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 00bd89585f8c4d8d91e386148be4c7ed
Критерій стосується номенклатури Череви свинячі, фабрикат, в соленому вигляді, сорт перший, вузькі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Характеристики не суперечать ДСТУ 4285
ID: c1f3e782b9cd4e0393eee2bfe0d4fc57  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
За способом консервування
ID: 863a32b762344eb09fd802c54b840f2d  
Очікуване значення : в соленому вигляді  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 9027cbb96e0746f08399a4f0ac2815c7  
Очікуване значення : свинячі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
За способом оброблення
ID: dad67bcf6fe443278383fe9efac9f47b  
Очікуване значення : фабрикат  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Розподіл за калібром
ID: 1b5e10fe503948d6ba7ab08e615bfff2  
Очікуване значення : вузькі (діаметром до 32 мм)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Сорт
ID: 0d5a1dc058134c8fa050b01eaf0c27f0  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8d09817804a94b3b81e834c70b62b8af
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 89e8b3239d9f450baa73d78b6c29a72b  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 7e70afa62a2a4b308b23a7975b183da1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: dbf915186c1440a6ba707b8bd89b5931  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0a361c633fee4b22bad710f619063b86
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Наявність кісток
ID: c2107ca534fa48359d3b57fa2b4fa274  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d599b9243ea54dc28f717cd107f0d6a9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
З шкірою
ID: 7a2a9cfd136247668a462d6364e3016a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 1647d08e748044e29d356556ea7cb143  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: ec9ccb1ecd1342c4b33758b0ade94339  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 11cefe20f1764b33a694db631dc28cb3
Критерій стосується номенклатури Курчата-тушки 450-600г, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 668278abd80e49de96afbe829d5c451a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 43400d11944d4d18984dd52ade2e5eb9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: cb4554f8be2a4fb5aa089c1b41d66eee  
Очікуване значення : курчата-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вага тушки
ID: 1fe7148fb02c4cd2abbf684a7fe3730a  
Очікуване значення : 450-600г  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 967fbb80d8cc42a790cee0a34455070d
Критерій стосується номенклатури Філе качки, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d00d142704b54145829720bf10a56247  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 054efd651e3e4ab99e98936b261a47c8  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 9eadef009acc49c489bf7792e60d6dcd  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0f1aa2aa32684106944b62b418adce10
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c9255d7f99844bfda421a26c84352c54  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: e65c68041c6642149408dc02885985a6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 0f02ccc7bfb741bfbb77b3f74b7d1f7b  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b3c04f0e9ced4eae911a11189de2431c
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 464df15e0db34fa9ae65a455331fba20  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: eecdf2a4bdca44878451fc6b80a822e7  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: f6ed4a93c9a141b4b625555796582981  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 95f803f4354d411d9e155aeb1af63a76  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a59cd906c5d24219b8e55c6082aa9962
Критерій стосується номенклатури Ніжка качки, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 39fe49322cce40e48ad6d71b27a0519d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: f126d250383f4a1bb6e1768cfa9be83c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 1e10572950fa42f6b68ee86b45703fd4  
Очікуване значення : ніжка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0801ecf71cae4e559407a2377fb1f253
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 28a55ae4c17f4779a2c601f37c0f4ffb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: da797cfc25dd4d848bb20198a1b4232e  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 8fdacd9942c842c3a528a1f51b7ba75e  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2d870c2bd6f447458ffbd34578338e27
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 795f08823df942599f37936a7effaba7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 2298a0e0911845a091eb98db3ebc45ea  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 278c3e547a094162b3814ca3418fb826  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fb412a7e2e4a4db6b6ee62b7f394cc68
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Наявність кісток
ID: 543eaf2becff41dbae07b3f0c68e9a12  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bf7aadc3cdda46c4bbbdae58153311ed  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
З шкірою
ID: df710eb1346b400d810eaf94705b5d9a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: c2858c8ec34743f8bf38480a75ec11e8  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 7745c30462794a428ada82ce29ea6ada  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ea87f08e95e2440d8eebc7ef47a06ee1
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 8fdfc9fb083343ab9fd460cb6ba9390e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 709e9a995b3745afac12eec3255bb7bf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: d9c1e00c8f0d4cbe944faf92ac2229b2  
Очікуване значення : язик  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bfd4a6f7e3c64428a7bb2cb6a3170552
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 91ed6ce745ee4ae794a522ec4d8c2e79  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: c91a13a5fc17479b83b13a5b3425cf64  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 44838bbc1df249dab60bc447adf25862  
Очікуване значення : телятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 2419ba1319884d5bb0302d3711de1fd9  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dbe382ed4d9b48bbafa83ac0aaf4498e
Критерій стосується номенклатури Рулька свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 324f38f51e614290907095ddf03bd747  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 56829dbdb6794221bdc554e185f8f25f  
Очікуване значення : рулька  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 92608cfe0a0f43798718ed6f38ef7660  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 53b5e5503e4742589544b3bef5d0fdc6
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 67ccabc5a8de498e9f8fe90b8a3381b7  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 81e7d1a99c6c44d5915c00c244f84fcf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 234382f6d41b44078155d8906ba818d8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження