-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо
Завершена
850 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f0d812ea454a43f29d1b9e6ce6a7fef1
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 1100b5bb7fff4411affeb7a294d4e8de
Очікуване значення :
ребро не обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: cf2afc2477a0461bb12328ad1668c1ad
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: b9ff7cbefbfa48cfa77b3a8017e8ad12
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec71d9a171d54e9582122324d6cc9190
Критерій стосується номенклатури Стейк (особуко) яловичий, охолоджений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 499e9efefcf84033b2260baad67f4b30
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: a1fbe5d2ea8a4fafbd18bd96359ea6b8
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: f748a09640d64d979d794f8423425315
Очікуване значення :
стейк (особуко)
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f2f372f736fe4c1e80cb827603099220
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: b459c2c3e40e4cef89ee5604e4f42098
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 88d2344c74034d8dbad80f4463be3a3e
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: f06ea1f7ec5040738bed32459c8dbb15
Очікуване значення :
щоки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: fba282cd33f14580a7304cfe0164b061
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1074fec51d26402a9cc50d456bff7275
Критерій стосується номенклатури Ніжки кролика задні, охолоджені
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 227c419c9c7b416fa814fe20e2acb5da
Очікуване значення :
ніжки задні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 9176e4a6a3e94669868bd07e77af525c
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a59d54d761984549b2a401464e5a59f8
Критерій стосується номенклатури Тушки індички, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9451e18853fe4916917f18bfd9dd5d77
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 3194b572e3324930879bf7f00611290e
Очікуване значення :
тушка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 54ca79dbd13e4281ab6837e9ba8a9580
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c0b94ef28d004809a232d5dc11c14589
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 970b8324c7b7472a89733222bafa9963
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 500f7f498c734e41af528abba1ac6f24
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: bf893d4cd40d415197c184c01d23dc4c
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6f7402a0e8634f01bcb842a779721068
Критерій стосується номенклатури Стегно індички без кістки, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c5813ae0432540548a920598caf92205
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 9d12204be1494dee820dd9777751f99b
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: c083a6a3ec534fd195bac48b35fff8fa
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 00bd89585f8c4d8d91e386148be4c7ed
Критерій стосується номенклатури Череви свинячі, фабрикат, в соленому вигляді, сорт перший, вузькі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Характеристики не суперечать ДСТУ 4285
ID: c1f3e782b9cd4e0393eee2bfe0d4fc57
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
За способом консервування
ID: 863a32b762344eb09fd802c54b840f2d
Очікуване значення :
в соленому вигляді
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 9027cbb96e0746f08399a4f0ac2815c7
Очікуване значення :
свинячі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
За способом оброблення
ID: dad67bcf6fe443278383fe9efac9f47b
Очікуване значення :
фабрикат
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Розподіл за калібром
ID: 1b5e10fe503948d6ba7ab08e615bfff2
Очікуване значення :
вузькі (діаметром до 32 мм)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Сорт
ID: 0d5a1dc058134c8fa050b01eaf0c27f0
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8d09817804a94b3b81e834c70b62b8af
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 89e8b3239d9f450baa73d78b6c29a72b
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 7e70afa62a2a4b308b23a7975b183da1
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: dbf915186c1440a6ba707b8bd89b5931
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0a361c633fee4b22bad710f619063b86
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Наявність кісток
ID: c2107ca534fa48359d3b57fa2b4fa274
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d599b9243ea54dc28f717cd107f0d6a9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
З шкірою
ID: 7a2a9cfd136247668a462d6364e3016a
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 1647d08e748044e29d356556ea7cb143
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: ec9ccb1ecd1342c4b33758b0ade94339
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 11cefe20f1764b33a694db631dc28cb3
Критерій стосується номенклатури Курчата-тушки 450-600г, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 668278abd80e49de96afbe829d5c451a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 43400d11944d4d18984dd52ade2e5eb9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: cb4554f8be2a4fb5aa089c1b41d66eee
Очікуване значення :
курчата-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вага тушки
ID: 1fe7148fb02c4cd2abbf684a7fe3730a
Очікуване значення :
450-600г
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 967fbb80d8cc42a790cee0a34455070d
Критерій стосується номенклатури Філе качки, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d00d142704b54145829720bf10a56247
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 054efd651e3e4ab99e98936b261a47c8
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 9eadef009acc49c489bf7792e60d6dcd
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0f1aa2aa32684106944b62b418adce10
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c9255d7f99844bfda421a26c84352c54
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: e65c68041c6642149408dc02885985a6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 0f02ccc7bfb741bfbb77b3f74b7d1f7b
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b3c04f0e9ced4eae911a11189de2431c
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 464df15e0db34fa9ae65a455331fba20
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: eecdf2a4bdca44878451fc6b80a822e7
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: f6ed4a93c9a141b4b625555796582981
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 95f803f4354d411d9e155aeb1af63a76
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a59cd906c5d24219b8e55c6082aa9962
Критерій стосується номенклатури Ніжка качки, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 39fe49322cce40e48ad6d71b27a0519d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: f126d250383f4a1bb6e1768cfa9be83c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 1e10572950fa42f6b68ee86b45703fd4
Очікуване значення :
ніжка
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0801ecf71cae4e559407a2377fb1f253
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 28a55ae4c17f4779a2c601f37c0f4ffb
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: da797cfc25dd4d848bb20198a1b4232e
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 8fdacd9942c842c3a528a1f51b7ba75e
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2d870c2bd6f447458ffbd34578338e27
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 795f08823df942599f37936a7effaba7
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 2298a0e0911845a091eb98db3ebc45ea
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 278c3e547a094162b3814ca3418fb826
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fb412a7e2e4a4db6b6ee62b7f394cc68
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Наявність кісток
ID: 543eaf2becff41dbae07b3f0c68e9a12
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bf7aadc3cdda46c4bbbdae58153311ed
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
З шкірою
ID: df710eb1346b400d810eaf94705b5d9a
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: c2858c8ec34743f8bf38480a75ec11e8
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 7745c30462794a428ada82ce29ea6ada
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ea87f08e95e2440d8eebc7ef47a06ee1
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 8fdfc9fb083343ab9fd460cb6ba9390e
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 709e9a995b3745afac12eec3255bb7bf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: d9c1e00c8f0d4cbe944faf92ac2229b2
Очікуване значення :
язик
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bfd4a6f7e3c64428a7bb2cb6a3170552
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 91ed6ce745ee4ae794a522ec4d8c2e79
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: c91a13a5fc17479b83b13a5b3425cf64
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Вид
ID: 44838bbc1df249dab60bc447adf25862
Очікуване значення :
телятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 2419ba1319884d5bb0302d3711de1fd9
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dbe382ed4d9b48bbafa83ac0aaf4498e
Критерій стосується номенклатури Рулька свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 324f38f51e614290907095ddf03bd747
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 56829dbdb6794221bdc554e185f8f25f
Очікуване значення :
рулька
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 92608cfe0a0f43798718ed6f38ef7660
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 53b5e5503e4742589544b3bef5d0fdc6
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Частина
ID: 67ccabc5a8de498e9f8fe90b8a3381b7
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Термічний стан
ID: 81e7d1a99c6c44d5915c00c244f84fcf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.12.2024 09:12
Відповідність стандарту
ID: 234382f6d41b44078155d8906ba818d8
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження