Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010; Помідори (томати) свіжі, тепличні, округлі, ДСТУ 3246; Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247
1. Найменування предмета закупівлі – ДК 021:2015 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (овочі свіжі (капуста білокачанна свіжа пізньостигла; морква свіжа; буряк свіжий; цибуля ріпчаста; петрушка зелена; помідори свіжі; огірки свіжі ) (далі - Товар)
2. Загальний обсяг поставки товару: - 1207,000 кг..
- капуста білокачанна свіжа пізньостигла– ДСТУ 7037 – 350 кг.
- морква свіжа – ДСТУ 7035 – 270 кг.
- буряк свіжий – ДСТУ 7033 – 435 кг.
- цибуля ріпчаста – ДСТУ 3234 - 215 кг.
- петрушка зелена – ДСТУ – 3 кг.
- помідори свіжі – ДСТУ 3246 – 58 кг.
- огірки свіжі – ДСТУ 3247 – 121 кг.
3. Строк поставки товару: до 31.05.2025 року.
4. Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником дрібними партіями - заявок Замовника за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації.
5. Заявки подаються Замовником Постачальнику за 2 календарні дні до терміну поставки письмово або шляхом надсилання на електронну адресу Постачальника або в телефонному режимі.
6. Частота та обсяг завозу товару і повинні залежати від терміну їх реалізації та кількості дітей, які відвідують заклад.
7. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
8. Розвантаження товару здійснюється представником Постачальника.