Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
Яловичина, свинина, курятина
Яловичина (лопатка яловича без кістки заморожена; лопатка яловича без кістки охолоджена) поставляється один раз на тиждень не пізніше 15:00 год в день поставки, відповідно до замовлень Замовника (телефоном, факсом, листом, електронною поштою, т.ін.). Свинина (лопатка свинна без кістки заморожена; лопатка свинна без кістки охолоджена) поставляється один раз на тиждень не пізніше 15:00 год в день поставки, відповідно до замовлень Замовника (телефоном, факсом, листом, електронною поштою, т.ін.). Курятина (філе куряче заморожене; філе куряче охолоджене) поставляється один раз на тиждень не пізніше 15:00 год в день поставки, курятина (м’ясо стегна куряче без кістки зі шкірою охолоджене) поставляється один раз на тиждень не пізніше 15:00 год в день поставки та курятина (м’ясо стегна куряче без кістки зі шкірою заморожене) поставляється один раз на місяць не пізніше 15:00 год в день поставки відповідно до замовлень Замовника (телефоном, факсом, листом, електронною поштою, т.ін.).
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 09ffac10dbae40ac8a8863510432dd6f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a652d578847a413da7ffaa0822c0685e
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність стандарту
ID: 85cb994e60034ad2bba9d17bc155f5c3
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: a5b626a8c56341659706d1abd30e5ba4
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: d88dd1ee626f426ab01bce39fcce2a8c
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Вид
ID: 71c17d0eb488493f8e076eba4bc760e7
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4228afb0a2444ae5a06a2eee895455f2
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Наявність кісток
ID: ab4106ee4500459b91d6f164fc49f8c9
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
З шкірою
ID: d89397a154db4423aa22a9cbe75dd98c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 66bb2230f8ef44f7b818787f9a94aa43
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: ca58cc0497ea4c86989450ce0410e312
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: 7974346ff57e49f3ac0b69bcc3e01cc6
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8a911529f3fd4afdb3b5e3a375e61a50
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Наявність кісток
ID: 96ba357737be45f3909001e27e3619dc
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
З шкірою
ID: a7f11abbb328474e9f36b4e1819034ce
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d248bf1f2c86451c8414b697dc0dad6b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: fcfe1aff695f4da5a5ee271b1f4f0e4c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: 55888ce60e2a4db3af6a45dfb565ed20
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c34e52b92eb34e2eaced4a42b51adcd7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Наявність кісток
ID: 49c9d770b1f94715880402ece23dfa7f
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
З шкірою
ID: b58cb4b0a2454e47819109a0c223ba59
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9ea1083c169f41f780ca22588bab36a7
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: d33fa92f8d174822a8283cd24fa0ab43
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: bae8f76f935a43e082da9aa7e7127014
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 84bfb8aabbe847bba282b552e1738e2a
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність стандарту
ID: d2578cebeef64d9d9923f985d808418a
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: a886e2e63986458aa4794d8d02c252c3
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: fcc4e48dbe38461b827b615000bbcce1
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d0a8755d01ca413a954950b5aa34822b
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 426712bd97d0406c8185d8c03fbd9e0b
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Відповідність стандарту
ID: c215cccecad6404496cfe9be68adff13
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Термічний стан
ID: 01b227eeee8f4729bc740c1d335e6ea9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Частина
ID: b259c3d3cd4343138f846b96c3692052
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 14:15
Вид
ID: 42a8944eaa074774be6b7dd9415b0852
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження