• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143, гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143, печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143)

Постачальник гарантує, що товар, який постачається за Договором відповідає вимогам якості діючих стандартів та надає Замовнику з кожною партією продуктів документи (сертифікати, якісні посвідчення, ветеринарні довідки/свідоцтва), згідно Закону України №771/97 від 23.12.1997р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (зі змінами). Поставка товарів здійснюється 3-4 рази на місяць, окремими партіями, відповідно до фактичної потреби Замовника, без обмежень мінімальної кількості товару в межах однієї поставки (одного замовлення) товарів на протязі 3 робочих днів з дня одержання замовлення в телефонному режимі.

Завершена

530 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ca14cca641e0489d90566fb68c5504ac
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Наявність кісток
ID: 6a25280079694d39bcaadd2f5e080e2e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 717707fd860d4078914f390f3ffef423  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
З шкірою
ID: c9dc37cafc284470bffba76f8eecff88  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Термічний стан
ID: a94b5d35c2bd48d5b09d0ff08cdef120  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Частина
ID: 7934b211dfe8437ea5b1fd2d66a3cb62  
Очікуване значення : гомілка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1f2021832ccf46d38c788829c05e30cc
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6e96f494737b4969834f730f25352e7b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Термічний стан
ID: 9ec77557bb074f9b89aeacfd91d5ba6f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Частина
ID: 5e206ff355d046a9b454e1f37035d286  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d994504381aa46088f185b351e46c159
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2143af0fc607430f84f399685f71c853  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Термічний стан
ID: 813aefd7fb7a42cca6c0ee83ae2ec41b  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Частина
ID: a29b1cdb87324f518cf04f88355907ad  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 24aa5477bec64a4187207eb34b4e4fb9
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Частина
ID: 0ede5d5a0a9d44afaa0006404ecec4a0  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Термічний стан
ID: 873ffcd3d0fe4bd4a28184b32f7945cd  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.12.2024 11:42
Відповідність стандарту
ID: 16bc61b80ea14676b493d5bbabd4c640  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження