Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
1
М'ясо (код ДК 021:2015: 15110000-2 М'ясо)
Поставка товару здійснюється 1-2 рази в тиждень, малими партіями, у навчальний період протягом 2025 року, згідно заявок Замовника,у робочий час закладів. Заявка надається Замовником в телефонному режимі. Строки поставки товару: 1-3 дні після отримання заявки від Замовника. Місце поставки товару: загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади Березівської сільської ради (Барашівський ліцей - с.Барашівка, вул.Журавського Анатолія,39; Іванівський ліцей - с.Іванівка,вул. Островського,1; Василівський ліцей - с.Василівка, вул.Центральна,2; Березівський ліцей - с.Березівка,вул.Європейська,47; Садківський ліцей - с.Садки, вул.Тімирязєва,27; ЗДО «Ластівка» - с.Садки, вул.Тімирязєва,40/А; ЗДО «Перлинка»- с. Березівка1,вул.Озерська,7,Черемошненська гімназія-с.Черемошне, вул. Славгородського,5а)
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4cefa17fc43047dc95cf530b26a621c2
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Частина
ID: 62aaac1b7c5e44159cf6a74b1b411a69
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Термічний стан
ID: bc9f57e5d8d64cb88eab3350f826f505
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Відповідність стандарту
ID: b88dbfad3fb9421c9cb4b5ad30867db5
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dfc80ee75d5f400a828ef3983ef6592c
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Вид
ID: d456a03441174fde8224d45bb57a131e
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Частина
ID: bbb9f84b989a4920a802ad4ae4bd3aed
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Термічний стан
ID: 3e97db27b28e49b391026b3291255538
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Сорт
ID: 6762e3e06a7942498c0d91bab04e7637
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Відповідність стандарту
ID: d8f5fcf491544cfe994ba9e8c6c58d77
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3ef4b698150e4239891387bab272871a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Частина
ID: 4d2ae6e7b98d469f8c2b031fb9355a91
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Термічний стан
ID: 4ccbe6391e9b46448f374d0fa9f02298
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cc6922d5ee8047739705e4aff0a4c594
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
З шкірою
ID: 34706e4abb4a479791f15cbf490c4625
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 15:08
Наявність кісток
ID: 16e06b0129704b0a8d1a1df68b487868
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження