Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
1
УОКЧР25Т – 006Е; 15130000-8 М’ясопродукти (М’ясопродукти)
Учасники - неплатники ПДВ з метою приведення своєї ціни пропозиції до рівних умов з іншими учасниками-платниками ПДВ подають свою ціну пропозиції з урахуванням ПДВ (20%). Тобто, при поданні своєї ціни пропозиції учасники - неплатники ПДВ додають до своєї базової ціни пропозиції 20% ПДВ. Договір з переможцем відбору, що не є платником ПДВ, укладається без урахування ПДВ (20%) на підставі абз. 3 п. 66 Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. №822.
Додаткові вимоги до предмету закупівлі:
Місце передачі Товару: Склад Покупця: Київська обл. Обухівський р-н., смт. Козин, вул. Солов’яненка 475. Транспортні витрати по доставці товару до місця призначення включені в ціну товару (предмету закупівлі).
Строки та період передачі Товару: Згідно заявок, впродовж 48 годин з моменту відправлення заявки, з 8-00 до 17-00 години протягом дії Договору.
Строк поставки всього обсягу закупівлі – не пізніше 31.12.2025.
Вимоги до тари та упаковки: Вакуумна упаковка з інформацією про товар. Тара (вакуумна упаковка) повинна забезпечувати повну цілісність Товару при транспортуванні усіма видами транспорту. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) Товару. Тара (упаковка) – незворотна
Товар повинен містити маркування із зазначенням назви харчового продукту, назви та адреси підприємства-виробника, ваги нето, склад, дати виготовлення, терміну придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Вміст токсичних елементів, антибіотиків та гормональних препаратів, пестицидів, радіонуклідів та мікробіологічні показники у Товарах, що постачаються Продавцем, не повинен перевищувати гранично допустимих рівнів, встановлених чинними стандартами у цій галузі; продукти не повинні містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо
Рік виготовлення товару: 2025 рр. Продукти харчування мають бути свіжими, чистими, без уражень та пошкоджень, в упаковці згідно даних від виробника. Кожна партія Товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час виготовлення позначається у годинах). Гарантійний строк на Товар (термін/строк придатності): Термін/строк придатності Товару встановлюється виробником Товару. Продавець зобов’язаний поставити Товар, термін/строк придатності якого на день доставки повинен становити не менше 80% від загального терміну/строку придатності Товару, встановленого виробником Товару. Гарантійний строк щодо кожного Товару, вказується у Специфікації до договору.
Умови та строки оплати: 10 календарних днів по факту доставки товару згідно підписаних Сторонами акту приймання-передачі Товару або видаткової накладної.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 394589c43b254869912958102f8afffc
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
За способом обробки
ID: f17fa1afcde74e4fa99f4487b71765e1
Очікуване значення :
сирокопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: 253318617d554c0fb1dfc5a709bb61c8
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 9232ed4137c8494d9afb38165d99f454
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a6b140cf96e4447cb8b19e4cb17512d7
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
За способом обробки
ID: 9c7b05638943420d8865daa4f6cb0aa0
Очікуване значення :
сирокопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: 673abd82fbac45748b789166e5e23548
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: beef7fae18ec4218bd09e511f35cac19
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7cc93bb162a54d6d8b7c0654c0fbcba8
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сиров'ялена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
За способом обробки
ID: aa162af5dd24479ba59223427520bf03
Очікуване значення :
сиров'ялена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: e094d2c663104fc2bea508ca9c1262a2
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: fc9ef63c6ca84650bb7329a9265b6f3a
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fba912238e0b46c2a7a455027a897c12
Критерій стосується номенклатури Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
М'ясна сировина
ID: f46621d41b784fddb5f0e4dd4cae889a
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид виробу
ID: 72da6dd3420b4c6fba254ed66976c316
Очікуване значення :
шинка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Спосіб обробки
ID: 0c6b5e2418034b7488598f2f01bdf0be
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 0533e08d5e36469b9542bccc4df15114
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bd496004b10c4949a6866289dba06b21
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сиров'ялена з свинини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
За способом обробки
ID: ec1d6ec281444c988c15dadfe978a7d3
Очікуване значення :
сиров'ялена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: 3f63237d3e1a44eeba98c60baf9e83a5
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 82de49ae30e44496a7e0341e72931d48
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 142ee88eab8842e4ac76c21b78523655
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, сорт перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид
ID: 30b00cf9cfee4a69b741208e6ec3e62b
Очікуване значення :
сосиски
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: b09e173158214c1a859d2b7ae24c698d
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: b1ddade8179b42f0a5c39fdb9f91b4f1
Очікуване значення :
свинина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b209efd33fb048e99afdad283bd00637
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, курятини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
За способом обробки
ID: 9ff0d5364ed34fec8ace22e88b568ee7
Очікуване значення :
сирокопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: b87098b97c234d5aa43cf58b9f4393cc
Очікувані значення :
свинина, курятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: f9f875c367094bf78ed564fbb2c94c6e
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 00fa4fa7d24e4a9780f12ba9fcdc265c
Критерій стосується номенклатури Бекон варено-копчений, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
М'ясна сировина
ID: 9ecec7415b46460e93863f9986e63b0a
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид виробу
ID: fdeb8027fda74927b3a55c86f1e75de7
Очікуване значення :
бекон
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Спосіб обробки
ID: 498874a45ea041918c12514ea172fac5
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: c403f5aaf5c044aeaeb2dfba201d3298
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 903919e6177b4a438cb370acc8a4540e
Критерій стосується номенклатури Балик сирокопчений, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
М'ясна сировина
ID: c5aefe1dc0874f43a5952052437a861b
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид виробу
ID: c768c42b3be8493e808e522e5d09a305
Очікуване значення :
балик
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Спосіб обробки
ID: e490fa5a89a64cab8c4aa4d890b27e09
Очікуване значення :
сирокопчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 73c3f63b7eab4a1db3f2aae78404cb2f
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7438be44963a47ae8e2c6a4a5f325eaa
Критерій стосується номенклатури Шийка сирокопчена, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
М'ясна сировина
ID: 5da76fdf97e9468b9322ca5b12e086eb
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид виробу
ID: 6d7be715abcd41dab4ed137a3bff94b9
Очікуване значення :
шийка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Спосіб обробки
ID: bf0133887d1c40ba85e4307300ea805c
Очікуване значення :
сирокопчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: b5e11da9d2bd4c568989d85057a70bf6
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 36c42e6dded24e278ab2ce1d450e13ba
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид
ID: 8f9c4367f8884967a3d002507b903a93
Очікуване значення :
сосиски
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 36b629f3508c4d5a89ac3e356b41cdc3
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: 3da39b1d806f4ef49dd4a16c8dc9e5b3
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6dd767b1966f432b94ca4dbeb61074fa
Критерій стосується номенклатури Філе варено-копчене, куряче, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
М'ясна сировина
ID: bef7128bb76c4dd298f2a1cee4952cce
Очікуване значення :
курятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Вид виробу
ID: 9f8b75b3a20a4b4d8f978a6385893cc7
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Спосіб обробки
ID: 6647f8fdc16745b7ae5df56cd0bd2c9b
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 16d86af9321c44c5b7eaba9e69f6de0a
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 334e05b549fc4099b841a7ae667da78b
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
За способом обробки
ID: 8a153022e298496ab6b26eb852c7371f
Очікуване значення :
напівкопчена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Склад м'ясної сировини
ID: 3118c847b23b4f8b99adcb5bd0ed7503
Очікувані значення :
свинина, курятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 14:11
Сорт
ID: 5192f33e22ce4662ad209ffc1f095e9f
Очікуване значення :
вищий
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження