• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 - ДК 021:2015:15111100-0 Яловичина; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 - ДК021:2015: 15113000-3 Свинина; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143 – ДК 021:2015:15112120-3 Індичатина; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 – ДК021:2015:15112130-6 Курятина) Для потреб 2025 року.

Поставка товару здійснюється згідно заявки Замовника, в робочі дні з 09:00 до 13:00 год. Поставка товару поетапно відповідно до потреби Замовника ( два рази на тиждень) протягом терміну дії цього Договору та виконується на протязі 2 днів з моменту отримання заявки від Замовника, крім вихідних. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником на електронну Постачальника та може дублюватися за телефоном. Розрахунки проводяться поетапно шляхом оплати Замовником-розпорядником коштів, після пред’явлення Постачальником рахунків та накладних на оплату товару. Замовник – розпорядник коштів протягом 10 (десяти) банківських днів з дати отримання накладних та відповідного фінансування в межах кошторисних призначень, подає доручення на здійснення платежу в органи управління державної казначейської служби України. Оплата здійснюється органами Державної казначейської служби в межах наявного фінансового ресурсу на єдиному казначейському рахунку. При цьому розрахунок за поставлений Товар може бути відстрочено до 30 (тридцяти) календарних днів але не пізніше 31.12.2025.

Завершена

117 250.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 12d28d4306c74b1ab3d5ac729169acc5
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Частина
ID: c075afe227dd4b03858a6940ebb2c66c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Термічний стан
ID: 7cc25f06d45e4373a096fedee0991dd9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d788142f2eaa4e46b1f1c428743787cf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
З шкірою
ID: 831a79a4a9f54087af226b7eb2621f24  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Наявність кісток
ID: 77e2d2366a0d4fed89302e7baab6e19e  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 467a142fda1b4477a137fbdd1dfaa533
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Частина
ID: a1feca4cf065404e936512c0b9710aab  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Термічний стан
ID: 94f033ae3ce242f88fa823217774c8ca  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 73c471074aea418abb456e6d18414609  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2375dc1c41a247a3ae32e30dadc56403
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Вид
ID: bec08d7e6fff4d6c8d04733127af6d18  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Частина
ID: 7c7888c67ce6405e940035f001cb360e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Термічний стан
ID: 086a443e32644455a292237b66c4a6d0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: 2dc9589e84d94282aa9da6da0d64945c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e1d381477f40410aa95ad9418b505e82
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Частина
ID: e766418b7a1c4d3b977aac3ff3e31d3e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Термічний стан
ID: b58bd5764b97409faa0cda786363d3a6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: 63cafe16106949d680e48caf8e890e67  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження