• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426, Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143

Поставка товарів здійснюється з 01 січня 2025 року до 31 грудня 2025 р, щоденно до 07.00 год ранку, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). Продукція, що постачається в заклади освіти повинна відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам якості, вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар повинен бути придатним для приготування страв дитячого харчування. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні бути в спецодязі та мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти. Поставка товару здійснюється безпосередньо в кожен заклад окремо, автотранспортом Учасника, невеликими партіями, у відповідності до заявки замовника в підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). При поставці товару Постачальник зобов’язаний одночасно з товарно-транспортними накладними надати Покупцю повний комплект завірених належним чином копій усіх супроводжувальних документів на товар, що підтверджують його походження, безпечність, якість, інформацію про відсутність ГМО (Експертні висновки (протоколи), декларацію виробника), документи повинні відповідати вимогам державних стандартів. До укладання договору Постачальник повинен надати визначений пакет документів: - копію відповідного дозволу або копію ліцензії на право займатися відповідною діяльністю (у випадках передбачених законодавством); - на виконання вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Постачальники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. - позитивний Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти виданий не раніше місячної давнини на дату укладання договору; - позитивний Акт складений за результатами державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP не раніше місячної давнини на дату укладання договору; - довідку в довільній формі з зазначенням інформації про наявність обладнання та матеріально-технічної бази (з обов’язковим зазначенням інформації про потужності (складські приміщення)), які пристосовані для виробництва або зберігання, та відповідають вимогам санітарного законодавства. - довідку в довільній формі щодо наявності власного (або орендованого) спеціалізованого транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися постачання товару. - копія акту виконаних робіт, що підтверджує проведення дезінфекції транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися поставка товару. - копія санітарного паспорту на транспортний засіб (транспортні засоби). Товар повинен мати маркування, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з дотриманням вимог відповідного холодового режиму. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Умови поставки: 1. Щоденно до 07.00 год ранку, в обсягах, зазначених у заявках навчальних закладів, які підпорядковані Замовнику. 2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 3. Товар має постачатися з терміном придатності і не менше 80% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови

Завершена

4 167 683.57 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 78066c0efad8496e99742804269c0a03
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Наявність кісток
ID: 49c9d770b1f94715880402ece23dfa7f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
З шкірою
ID: b58cb4b0a2454e47819109a0c223ba59  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9ea1083c169f41f780ca22588bab36a7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Термічний стан
ID: d33fa92f8d174822a8283cd24fa0ab43  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Частина
ID: bae8f76f935a43e082da9aa7e7127014  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 32c010a2edcf440c8e9f2810c368d573
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Відповідність стандарту
ID: d2578cebeef64d9d9923f985d808418a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Термічний стан
ID: a886e2e63986458aa4794d8d02c252c3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Частина
ID: fcc4e48dbe38461b827b615000bbcce1  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1a2739c3827d4a5291da23781f8a36d1
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Відповідність стандарту
ID: f4cc0a75514c42dcbf823e2846980fad  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Сорт
ID: 931acdf9fd6c478fb4d34b327bab052c  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Термічний стан
ID: 30917e6182e94408a503434299f87ec5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Частина
ID: dc65e4f84b4847eca86a846338a081e8  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 12:19
Вид
ID: 435c33491b934a0fa7382d6313fd35bc  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження