Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
1
УОКЧР25Т – 004Е; 15110000-2 М'ясо (М’ясо).
Учасники - неплатники ПДВ з метою приведення своєї ціни пропозиції до рівних умов з іншими учасниками-платниками ПДВ подають свою ціну пропозиції з урахуванням ПДВ (20%). Тобто, при поданні своєї ціни пропозиції учасники - неплатники ПДВ додають до своєї базової ціни пропозиції 20% ПДВ. Договір з переможцем відбору, що не є платником ПДВ, укладається без урахування ПДВ (20%) на підставі абз. 3 п. 66 Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. №822.
Додаткові вимоги до предмету закупівлі:
Місце передачі Товару: Склад Покупця: Київська обл. Обухівський р-н., смт. Козин, вул. Солов’яненка 475. Транспортні витрати по доставці товару до місця призначення включені в ціну товару (предмету закупівлі).
Строки та період передачі Товару: Згідно заявок, впродовж 48 годин з моменту відправлення заявки, з 8-00 до 17-00 години протягом дії Договору.
Строк поставки всього обсягу закупівлі – не пізніше 31.12.2025.
Вимоги до тари та упаковки: Вакуумна упаковка з інформацією про товар. Тара (вакуумна упаковка) повинна забезпечувати повну цілісність Товару при транспортуванні усіма видами транспорту. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) Товару. Тара (упаковка) – незворотна
Товар повинен містити маркування із зазначенням назви харчового продукту, назви та адреси підприємства-виробника, ваги нето, склад, дати виготовлення, терміну придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Вміст токсичних елементів, антибіотиків та гормональних препаратів, пестицидів, радіонуклідів та мікробіологічні показники у Товарах, що постачаються Продавцем, не повинен перевищувати гранично допустимих рівнів, встановлених чинними стандартами у цій галузі; продукти не повинні містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо
Рік виготовлення товару: 2025 рр. Продукти харчування мають бути свіжими, чистими, без уражень та пошкоджень, в упаковці згідно даних від виробника. Кожна партія Товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час виготовлення позначається у годинах). Гарантійний строк на Товар (термін/строк придатності): Термін/строк придатності Товару встановлюється виробником Товару. Продавець зобов’язаний поставити Товар, термін/строк придатності якого на день доставки повинен становити не менше 80% від загального терміну/строку придатності Товару, встановленого виробником Товару. Гарантійний строк щодо кожного Товару, вказується у Специфікації до договору.
Умови та строки оплати: 10 календарних днів по факту доставки товару згідно підписаних Сторонами акту приймання-передачі Товару або видаткової накладної.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 488b6901223e4adc8e2d5c92a72a8f51
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: a6d474547aaa46c68e3a0c83fe027cdf
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 0a70d634608e48a99fa07a5765d54d1f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: 62ff031fa1ba4225ac979a7a0ed92aba
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c98728b252494f62934b8da0dd6acf33
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 879653213efd4f18a183b9717aaefca2
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: dc8ab0a93d1c43aba2a8803a08e08558
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7b7734fe1e0e4bfaa444581cccdc2695
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
З шкірою
ID: 38f2c0f5eeb544ff822d3b44d47b4a18
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Наявність кісток
ID: ed2626697f384d6f9d12c6580abfba03
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fa9c3116f39a47b0954aa8b619febe10
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: af7a22b8aa37406da58210cca94449c6
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 85d71b73ac9e405b827ba94d74f3fdee
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: dc006a0a8d0e436da93ede3a7246f24d
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2fa5dff8ab35450aaf3491f46260d468
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 5c7e1e2c599d4f278f0d840c8d37edea
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 49049b6dc3f44ccbbcc242e9690528bd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4cd7a8dad27b4c48acd81b66ed674dee
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
З шкірою
ID: d5784de56a56402cbef633c0cebcbc8a
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Наявність кісток
ID: 3d7bf6d168f04b79b955c0c55a189cee
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 16c17d411e5b470e8c2cf76a86ccd329
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 7221d0809883487cbdb46c979e063b07
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 32796f1165b6428486ebbf000373abf1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7c7d333f53af4555b2e212122d45e24c
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 64181f9cc9864a9e827e450e45a66cfe
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Вид
ID: 287f9244fd764a6e8df15650d0bc638c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 193c093557ea45628dded2724427ecb3
Очікуване значення :
язик
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: da2083c5cae746a8aab0470e9a4a2875
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1a911b2425814ac1b73202b6c2a37334
Критерій стосується номенклатури Філе качки, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e451b3dfc2554a80b672df14cb454ed9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: cfa7f3fa9f5749c9bc8b1ac49853f1d9
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 4240f24260cf4c0db05277c0a9d29abd
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f1bf8fa417cb458ea4f87a15b54f1d14
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 11647714244343a9aac1960cfab28fa3
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 65d3370bf0a64b159a6837008e1b9ada
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e95e52aecc8411193f4478821fdcf89
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b44a92b9f80a4cf0b18bf3b28ef1799a
Критерій стосується номенклатури Биток яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Вид
ID: bc2902b1b70e44e9baff5fee21e1cd47
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 07849956915244a2bbd50b8071f0777f
Очікуване значення :
биток
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: e2d92a985d954f0d89a6ce165f9ff660
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: 19c4604a438c41dc8e67d4fa6819d7f0
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 538e77f547a7491eb514e222e3890ebd
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Вид
ID: 2f1fafb6e4e541aea29d423c3d96b552
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 1eb326d149744a8dbc44c4b967c6139a
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 388288025c964b96a76a03488e2029c0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: e82b9df4f5264529a5f615035617143e
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f6e1cc999add40acbfeee1b5e715e37a
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: e94ba747c41a452db2818c382532a449
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 283a42efdd10420b84582118e6b78096
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: 58d4f3e202504ec89b597b4a1475eb2a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9c1353d59b2b4955b80fea1e47597ce1
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 0f2211867ab747be8ae20693a2b50e22
Очікуване значення :
підчеревина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 47553ed54da54adebefcda5eaa6708ed
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: b600b0b585204b5998321ff989d00aed
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: db9c846dda3945ea9467eb35e76f5af9
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: defbfbf5ac4c404bad0326b5e5957c07
Очікуване значення :
ребро обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: f0f0af80717b45e683764b7231223615
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: 4e275f0fb5a9442fa30ff7abd57fcbcf
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7f0ff320d95648eb849c3b9bd313ecfd
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: a342e8f5dec944bd8d941354b1c9a49a
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 9d4a98734bed4d38a8ee32daccca2e10
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 56300dcaa50547f19e6ba1eaad157a25
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
З шкірою
ID: 7d7e5d6cd1694276bc12144d922713fd
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Наявність кісток
ID: 952072b1f9654ae69e7da146e23fc574
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 540c12de7dfe41e5a82db4422cfb9792
Критерій стосується номенклатури Суповий набір, охолоджений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: e9d8129069db4adc90ff690f890af345
Очікуване значення :
суповий набір
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: df7c4890e2a24b34a643bfd41ec3ea4e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c7b553beb00144d2866b1fbeafea39a5
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 68facd8aa17d4171a157ede6bf1539bc
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Вид
ID: 07d79f2eb0314cf98c9b181ecd15ea34
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 9c730a90cd4b4d8283d851149e3da222
Очікуване значення :
щоки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: 7e58a980bc2e4c3c8ede29093ba3abd6
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: c3aed9351afa42bcb3da19d985450819
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8bd2240a1fcb4fccaf5580c2f58a105a
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Вид
ID: 8a91a6c5124148fb88cbfb45939395b9
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Частина
ID: 8f915a8997e14d70bac0aa423fa7176b
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Термічний стан
ID: c17da7e9c11843349f21b24acfb2d6f8
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 11:03
Відповідність стандарту
ID: 3082ea812b79430c92b8da310acd4599
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження