• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Печінка яловича, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

Печінка яловича, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

Завершена

500 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fe8643bb1a16448581e65df32cc2470b
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 15cc86107b204993a043682bd271a5dd
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Наявність кісток
ID: 96ba357737be45f3909001e27e3619dc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
З шкірою
ID: a7f11abbb328474e9f36b4e1819034ce  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d248bf1f2c86451c8414b697dc0dad6b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Термічний стан
ID: fcfe1aff695f4da5a5ee271b1f4f0e4c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Частина
ID: 55888ce60e2a4db3af6a45dfb565ed20  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ad6191b4aa014dca9fb02bad67a1b15a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fd3dddb6162245228ea9a3105ec75979
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Термічний стан
ID: 930df56989a74123a15539508c457c0b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Частина
ID: da06045df27847d3a8c424d8c7a17b54  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.12.2024 10:18
Вид
ID: fbdf3a2bc7ee4276b6577f19cc5e0209  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження