• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’якоть без кістки яловича, охолоджена; філе куряче, охолоджене; м’ясо стегна куряче, охолоджене

закупівля на 2025 рік

Завершена

253 790.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e94977adbf5c46cfadaccb0717845b78
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Наявність кісток
ID: 96ba357737be45f3909001e27e3619dc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
З шкірою
ID: a7f11abbb328474e9f36b4e1819034ce  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d248bf1f2c86451c8414b697dc0dad6b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Термічний стан
ID: fcfe1aff695f4da5a5ee271b1f4f0e4c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Частина
ID: 55888ce60e2a4db3af6a45dfb565ed20  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1174edb9ea124ccfa36895fbcd8c00b7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 318a750cd94c459ab9bf9f909c9b88c8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 16:58
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження