• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Риба заморожена

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Риба хек тушка б/г заморожений. • першого сорту; • тушка вагою 300-500 г, без голови; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба скумбрія заморожена. • першого сорту; • риба в цілому вигляді вагою 400-600 г; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба мойва заморожена. • першого сорту; • риба в цілому вигляді 20-30 шт/кг.; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, зовнішні пошкодження, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба аргентина заморожена. • першого сорту; • тушка вагою 200-500 г, без голови; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба морський окунь заморожений • суха заморозка; • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868; • забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне; • плавці червоні без темних смуг; • тушка без голови; • вага однієї тушки 300 – 500г.; • смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку; • зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна; • зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби; • запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів; • заморожена не більше одного разу; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба мінтай заморожений • мінтай свіжоморожений без голови повинен відповідати діючим державним стандартам та санітарним нормам; • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868; • вид заморозки – суха; • спосіб розбирання - тушка без голови (риба, у якої голова, нутрощі, луска, ікра чи молочко видалено, тонка черевна частина розрізана по прямій лінії); • вимоги до зовнішнього вигляду та обробки – поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові, без льодяної глазурі та снігу, ціла; • маса однієї риби – від 250 до 500г.; • тушка мінтая - чиста, рівна, ціла, без значного деформування; • консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби; • колір властивий цьому виду риби; • запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху; • заморожена не більше одного разу; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба лосось заморожений • першого сорту; • тушка вагою від 4000-5000 г, патрана без голови; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Сторонами погоджено, що поставка товару здійснюється Постачальником протягом 30-ти календарних днів з дати укладення договору, але не раніше 01 січня 2025 року. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.04.2025 року.

Завершена

1 829 021.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fb576f6577d4464e87a3646c07fee4f4
Критерій стосується номенклатури Скумбрія с/м, тушка з головою, 400-600г, ДСТУ 4378
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: 2f68e011dc6f4104a2063249e3669700  
Очікуване значення : ДСТУ 4378  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: 34bed16c0b5c43158ba59ee27a3d1e75  
Очікуване значення : 400-600г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: b9225521bd7740d2b012f7e0e5be4ce1  
Очікуване значення : тушка з головою  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: 9b885afba1d648cb832cf7a3be44e7f0  
Очікуване значення : скумбрія  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cd2964738246427dbfc56a159d369d3c
Критерій стосується номенклатури Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: e733391871fa4c719074201ac76a1ba3  
Очікуване значення : ДСТУ 4378  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: 6e65c3f2b061434181b669b3ff788168  
Очікуване значення : 300-500г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: 3e4bcfc91bfd42fd853898fe0936d58f  
Очікуване значення : тушка без голови  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: fe5562d9bcf9482aacd295b6fc1b9898  
Очікуване значення : хек  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 99d29b3b47a94a25b1e91dd1608ecb10
Критерій стосується номенклатури Мойва с/м, тушка з головою, 20-30 шт/кг, ДСТУ 4378
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: eb0a273a4fab4f859a2a1315441f5adc  
Очікуване значення : ДСТУ 4378  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: 1837b56a6a82496993d6fe4bcc7c73d3  
Очікуване значення : 20-30 шт/кг  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: 5f02893e4f4a4f61bccf2e7010197d32  
Очікуване значення : тушка з головою  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: bb9319d14f514e549ed6e65f2043a485  
Очікуване значення : мойва  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4911bc72ce554955be8e5ff3979cdb57
Критерій стосується номенклатури Аргентина с/м, тушка без голови, 200-500г, ДСТУ 4378
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: bd606f2ba45441c287dd9901cf161a94  
Очікуване значення : ДСТУ 4378  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: 92a037caa3bb411db7f5ced5422e0d15  
Очікуване значення : 200-500г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: 121f34b9c0154f54830f7805431d2c74  
Очікуване значення : тушка без голови  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: 69b988037a3a4ae9b1d5ac0632c02fd9  
Очікуване значення : аргентина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0f0e6d3583654bebbd71fe23e7c265c8
Критерій стосується номенклатури Лосось с/м, тушка без голови, 4000-5000г, ДСТУ 4868
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: 45b05547237e450a8206a6f424a775ec  
Очікуване значення : ДСТУ 4868  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: c2e11693eb324dcea18261b026a39a1e  
Очікуване значення : 4000-5000г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: 7f1b5fe0d4af4f94924d9ba55cd43221  
Очікуване значення : тушка без голови  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: a3ae46844043421e8b850a2f0c712617  
Очікуване значення : лосось  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 944dc36d2eb44a799c4f4b0f373a6376
Критерій стосується номенклатури Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: 8e9b83fbd23742d08cb1f579a62653e0  
Очікуване значення : ДСТУ 4868  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: 55aa1326cddd469589237b910f3e1a0c  
Очікуване значення : 250-500г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: b534acbaf047451d9dbc114f3197abf8  
Очікуване значення : тушка без голови  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: 88d3ccc634a0470abe3f2e50a60bfb81  
Очікуване значення : мінтай  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4201123e516148db90f9625b8dd49e15
Критерій стосується номенклатури Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Відповідність ДСТУ
ID: 7d7c724d16504c67be6fc06f54492847  
Очікуване значення : ДСТУ 4868  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Розмірний ряд
ID: 30adc465b2cb412ab43fafb5aed929b3  
Очікуване значення : 300-500г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Частина
ID: a220e33391a54ff6ba3f7539de2ccfd3  
Очікуване значення : тушка без голови  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 14:41
Вид
ID: 2781941b06c249a0a561874f5977e9fd  
Очікуване значення : морський окунь  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження