• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо свинини, філе куряче, стегно куряче, яловичина – (код ДК 021:2015 15110000-2 – М’ясо)

Місце поставки – 68500, Україна, Одеська область, Болградський район, селище Бессарабське, підпорядковані навчальні заклади відділу освіти, молоді та спорту Бессарабської селищної ради Поставка партіями на підставі заявки Замовника до 31.12.2024 року Умови поставки товару – частинами, виключно в асортименті та в обсязі, зазначених у заявці Замовника, з обов’язковим дотриманням строків придатності товару. Поставка товару здійснюється згідно заявок не пізніше 3-х (трьох) робочих днів з дати отримання та узгодження відповідної заявки

Завершена

284 327.50 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 19552d47508e4c5c912c495c3e6b82f6
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Частина
ID: d7afa76070e642bd9b989e6e2aac39fc  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Термічний стан
ID: 506014c9e5824b5da7f1ce5fdf9f6a62  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Відповідність стандарту
ID: cb526f51f32f4aa0b2e90eb3fe0d4389  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fa70470194944e70acda21f47e4ac3b5
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Вид
ID: 29d0d125b93f49cdb420a8aa796a5adc  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Частина
ID: 85f7d20c94aa47108bc9cc2e8ec44ba4  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Термічний стан
ID: 0223b1c405834ac59467f052629a10b8  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Відповідність стандарту
ID: 40d161100f9447fda928332149e4b548  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 95bf81f618d74ff9a65cb4e430f5bb95
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Частина
ID: e0683bf066dc4e18a4239dc301f88427  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Термічний стан
ID: de0b35e585114f31a2a67cca6b9657f7  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5b6654f7ee474f2bac63fe43370f37ed  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Наявність кісток
ID: f58a8779bfef45fa824edc4b769802a7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
З шкірою
ID: a9ddaed274da4719bbd98403d7a83c1c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 153e6b6919e04b21999e6b6541c37126
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Частина
ID: aef78a76fae44e12ac576069ec5f2c3d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Термічний стан
ID: 1c88a47b725140299e2814a097007789  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 415a5a94ed934cd79e597d5236570114  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
З шкірою
ID: b76b78d9d07f4c43ad8ca80906da3867  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.12.2024 12:24
Наявність кісток
ID: 8d47ac5f70ad494cb530f638ad9d6b8d  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження