• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030; Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158; Печінка яловича, заморожена; Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143)

На потребу 2025 року. Поставка товару здійснюється партіями відповідного обсягу, згідно з заявкою Замовника, транспортом Постачальника в строк до 5 (п’яти) робочих днів з 08.00 до 16.00 години з моменту отримання заявки від відповідальної особи Замовника, яка передається телефонним зв’язком або електронною поштою. Місце поставки товару: 39300, вул. Віктора Андрієвського, буд. 33, селище Нові Санжари, Полтавська область.

Завершена

550 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0ca1e6ad5ff94730a1f833923392a691
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Частина
ID: 3b2b2e429ad54737b7c989e09663c55d  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Термічний стан
ID: 8a6528a03c564c178e209ffb2a7bf0b1  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d83e841bd36b47cfac6deccdc5b11150  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 22594cb793c140429293718362c65068
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Вид
ID: 81b5bf6fbd7b45a2947da387bc13860d  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Частина
ID: 7be6524835944236a79659223ab47ff1  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Термічний стан
ID: a9a83837d93f482babb25e7c21ceac3f  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c12f68b21aab4873995b30b0626456fe
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Частина
ID: a2ad5afa79734e149d92eb5622615a59  
Очікуване значення : напівтуша без шкіри  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Термічний стан
ID: a5f5f61b120f40c89d5b2b70186af053  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: 9d5a6a1cf63a48f58ea1eeaea9190444  
Очікуване значення : ДСТУ 7158  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 24db42887063454e88b356b6adf898ae
Критерій стосується номенклатури Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Вид
ID: a595416dcfa54d35adaf7c5ac09f1202  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Частина
ID: 62d4f4311a0147aeb7c6cd0a356aa296  
Очікуване значення : напівтуша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Термічний стан
ID: 9858a052f6aa4ef89ad855a9acdef15f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Категорія
ID: a6bc1d86c5d64744882e1d30a7517c44  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.12.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: 8f64869587df435cb55768c546d8ad9b  
Очікуване значення : ДСТУ 6030  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження