• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка здійснюється згідно графіку до договору м.Кам'янське вул.Залізняка б.19 (школа) та м.Кам'янське вул.Залізняка б.19 (дошкільний підрозділ)

Завершена

360 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aeb30063291d468d951449fd1b1cf080
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Частина
ID: 2f44090a3c614a7ab526a7be3cdbdc4f  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Термічний стан
ID: 81adbce470b343019fa3272e5ea7d9f9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a791c0f1cd11473d8f273d3b7fabb175  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
З шкірою
ID: 7964fd2806a34a67884c312f2d82a127  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Наявність кісток
ID: 9fc1132da75246029044d6792781835b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 593cd518d4c0415a9fff6d5d5e26d092
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Частина
ID: 8b836abed65241259264f30410b0ff27  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Термічний стан
ID: 021c81110e4c4e05b6a07f7b88cffd0d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e85a7efbf20740a0a2e66b451f304ae2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
З шкірою
ID: 8e4e1196453e41d789647b7f5c1b2b69  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Наявність кісток
ID: ad6efcaf9f854587bfd595f684a31d22  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e526999f5a364afea429ce53332b9c58
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Частина
ID: 43b619989a8a4ee099e5132cbd56aeb8  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Термічний стан
ID: 3f877c0eb00b44af8a47ce8b6f9d6dd4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Відповідність стандарту
ID: fce2433ed3834df1b815173bd203c8dd  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bec431d28f1e4615b61c1ba272e6d4f0
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Вид
ID: 8070694099b34f279edff98062ec9f96  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Частина
ID: f28f87e7ec6c4ddd8a5607f0aaaf5644  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Термічний стан
ID: 7f3b30a650704ae58dbefb0954509c10  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 16:04
Відповідність стандарту
ID: 43fae5bcac0e44f5abc0d8b0a1dd9c50  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження