Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143 Навантаження, доставка, розвантаження Товару здійснюється власними силами та засобами Постачальника.Постачальник здійснює поставку Товару відповідно до замовлення не пізніше ніж протягом трьох робочих днів, що йдуть за днем отримання замовлення Товару. Поставка Товару у п’ятницю не дозволяється. Поставка здійснюється два рази на тиждень. Датою поставки Товару вважається день передачі Товару Постачальником Покупцю відповідно до накладної у місці призначення. Накладна оформлюється в двох примірниках Постачальником. Одна накладна залишається у закладі, інша з підписом того, хто прийняв товар, надається Постачальнику. Спосіб поставки товару: в упаковці виробника, за адресою замовника; Умови оплати: покупець здійснює розрахунок за отриманий Товар протягом семи банківських днів після надання Постачальником рахунку на оплату Товару. Проект договору (додається) порядок змін його умов – шляхом внесення змін до запиту цінових пропозицій; Строк поставки Товару: до 31.12.2025 року.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 32454bc76d3c48a994f4408b9c415e09
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Частина
ID: 543c8f3e9bc342499e0f9df0533f1743
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: 678566c9329e4761813936ac5788ced8
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Відповідність стандарту
ID: 4db3c5d216424d338d3f9462a5c2d9bc
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3d8378a188584a1da1fcfba587f21474
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Частина
ID: a140ea8726e94730aef8548c3041a95e
Очікуване значення :
четвертина задня
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: 1d9fa296e3e845789fc0af68ba6466f6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f60597c967fa4141b550b843fed99da4
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 97cd754ac681495aa79d4d3623285f8f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Частина
ID: e7bf9a68569a4f9a9a8054f5f5a3342e
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: ee12b7628d5b4a19a126bb89a7c4b783
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d122cb4c908f4dd4a6513be549dbd3b1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
З шкірою
ID: 435b41ccd4f2414c9270f6599f1a97b2
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Наявність кісток
ID: 2c08d0112fd94260ae6e2481486767a7
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d47994d10f9b497ca805f56b267588cc
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Частина
ID: 70244b62bb5b45bc9012c111ba5bd1d2
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: a4d18d8ba69a466fba79dd14a5a0d092
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4862cb2a3e984b5da38c00960f204c09
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c3ccbc9c882c4b8c9d5347fd98f22c6d
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Вид
ID: 21b3f1c7c8374d9bb900a158b71eab0c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Частина
ID: 21203b80bee34400bc0229e61c7fb519
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: b4f492a150be48889ff2da6d9bd96e0d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:30
Відповідність стандарту
ID: 2b4ac779b0ce49e3b77cc8959bac9968
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження