• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М’ясо)

1. Умови оплати: по факту поставки кожної партії Товару протягом 30 календарних днів. 2. Термін виготовлення: не менше 80% від загального терміну придатності до споживання. Допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%. 3. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства 4. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держспоживслужба). 5. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися транспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 6. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 7. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 8. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 9. Термін поставки: поставка партіями, згідно заявки після підписання договору, впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, але не пізніше 30.06.2025 р. 10. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склади вантажоотримувачів.

Завершена

805 775.40 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 438769b9f0ab49a7bc9294f2ea471e84
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: 081f14c23df04970be4631221d84142d  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 1c62e3fcd8f34c039899c2b35a3a7db2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність стандарту
ID: 8ec55791d82743e094bd02a8248d6428  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 968ea8a439a34ae09b6f7b845a0a4834
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: 88278130cd8845f19eec9cf7caa13924  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: dc7a6f5bf3314f0c856253bba3e984e5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність стандарту
ID: 92a62f9fc94047acaad294f4eaa95aff  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5a444b5671f147e99a3268000595fe98
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Вид
ID: 5f53488c55f84eb285fdd8013c5f4aab  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: 533874346d414b599406fd06d86e3684  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 70a7a1fe8b5a4b49887451f11a97ea35  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 11f2ee480fbc46e8b0139865f7d74522
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: d35ff14e16834ed5aaf06a9f19b01dcc  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 508a4218e04e422daaa91c11cbddbdac  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 35352d502c444c56befc455b25997099
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Вид
ID: 47616d72c47949a6bea5a5f0774bd8b2  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: 183ff7590d27442c9dc1f3913f0f9bd9  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 57a726baed6e4325bbf7ea1fdd796a02  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Сорт
ID: 252d9048d8f649f89f76bea79dc94433  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність стандарту
ID: 6c12a26c7e6947a0a713b06d715ee01c  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 380ee93edf1b4c05831d0fd97b4d3156
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: 53b0ec1c187c4586aecea6dc02baeddb  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: c02eb89803f84e8b9a4d58d21e7a0731  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність стандарту
ID: f258518d5c5941759aef0e67d3671086  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b06f103f32641b3852dfb53be4fc911
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: c7c06a337ece4396bb6d5110e62a3f94  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 1dfaa3a85c5f4c8e82161a428e6a7d1f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ea8861585c5f4d99a60ad17c7401405a  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7de5d06c595340928f996c49901d5623
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: 53aeeeb96a4a47068710f1408051945b  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 0ff9422c249645678f2865073d8d695d  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7fa4367879f344b3aa06276f5d35e5ba  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Наявність кісток
ID: 21288f3badcc40e999f2fa03c15a8dd5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
З шкірою
ID: 7a53a1dc7a904768a905b1d583aefbf9  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a134d453c03e4686a3d4f7782277ce93
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Частина
ID: edb2a3c98b3940eaba83795dd3e20eda  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Термічний стан
ID: 71f3907de6bc4e15b072349837fac321  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e39aca7d91d44fbd99fc7f2022075f5f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
З шкірою
ID: 5f8a1cf735b04d7e974b0894d0569108  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 11:11
Наявність кісток
ID: 42c7af6c85ed45edba36315c4fa24a26  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження