• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Завершена

896 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: be9e1884c96746a5b746294fd1a8887e
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Частина
ID: 785dc58b5eea4479b9962094dc3c1917  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Термічний стан
ID: b59cc5b1bb4949ebae30b52108fde44e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 826d707e994b49e79e89527596e30ef1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Наявність кісток
ID: b51d4930dd7343488f0d6e750cc6a20d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
З шкірою
ID: 71a2a2b0000a4d89b717fd87fd899aea  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7c4db8d6a10f47939080f05d89f8ca15
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Частина
ID: 69426b7b3cb94e0fb5e3528bddb3ad5c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Термічний стан
ID: 692c193db664418db2db72b8140bb2db  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 472939cf72504cc89f77ae9d124b93dd  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
З шкірою
ID: ea0d373c163e4cdba220d7cf42e808c5  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Наявність кісток
ID: fb670f22f7f442439439a893f30cb19e  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 46c1b5e77fcb4afba2e76b22ff9f632c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Вид
ID: 884e5c6f69d947628ab915e5ae4dfe2d  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Частина
ID: cbdbc10af5404be8b2cb66de8d486485  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Термічний стан
ID: 7f0e03ed6a4642f3b186f9c0ee9cfecb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Відповідність стандарту
ID: 57439b0ff087406c972e9d1e460cf97e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 80fb76670a6d438b97deb00fa6f6dfad
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Частина
ID: dd62313b76bd4b869461735a8a6469de  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Термічний стан
ID: 2eefae2cb9194e4e8354c5df2631771d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.12.2024 10:12
Відповідність стандарту
ID: 5351f3921e454b9a8133c69339a367b7  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження