• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо свійської птиці

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Кури–тушки, заморожені – тушки курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Тушки повинні бути розфасовані у транспортну тару (кожна тушка не менше 2,0 кг, окремо упакована в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Четвертина задня куряча, заморожена – четвертини курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, добре знекровлені з чистою поверхнею, без хребтової кістки, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Четвертина повинна бути розфасована у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Філе куряче заморожене – фiле грудки курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Філе – чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м’яса (без сторонніх відтінків). - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Філе повинно бути розфасоване у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Стегно куряче заморожене – стегно курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, , без хребтової кістки, без згустків крові з чистою поверхнею. - Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Запах – властивий свіжому, властивий доброякісному м’ясу птиці, без ознак псування, без сторонніх запахів. - Оперення повністю видалено. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Транспортне та складське пакування – пакети (мішки) з полімерної плівки для харчових продуктів. Вага 1 шт. – 0,1-0,2 кг. - Стегна повинні бути розфасовані у транспортну тару, і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Гомілка куряча, заморожена – гомілка курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки. - Гомілки чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Гомілки повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Крило 2 фаланги куряче, заморожене. - Крила курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, 2-х фалангові, чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Крила повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником з 01 січня 2025 року протягом 45-ти календарних днів. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил „Інкотермс-2010”. При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1% від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 31.12.2025 року.

Завершена

1 343 140.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 57abde65e06542348c130eb1854a0d12
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
З шкірою
ID: c33f32fcaa754d5ea6ce53f74a18a934  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Наявність кісток
ID: 75785308d6d94288bdec509a6bb9cd15  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f7ec5a04ed94493973b4964f6a13ca5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Термічний стан
ID: 321d67c7afd347d182aa1f3766f906ff  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Частина
ID: 5387f45714054cd68e8bc349f028a0f5  
Очікуване значення : гомілка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 43161f92c51e4644adde57c33190e90f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Наявність кісток
ID: cbd5fb20ad294f888df97fb16abda2fa  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
З шкірою
ID: a1d4cd22a83544c69e6b4440b727a988  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b987f96ae3534d25809da6653772c157  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Термічний стан
ID: 1d1886877af049d68ba4333e10d28de4  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Частина
ID: d859465bf3384becb3b8ddb6a21e0de7  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f13a7077dcef4d57a2e6a22747f60541
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
З шкірою
ID: 15d7e32bd1fd42bfb935941a2b77628b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Наявність кісток
ID: e38e8487bee349078bf555e64c2f116e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: dd073355cf2b4e149f7e6484f55b396f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Термічний стан
ID: f6eace600f0443be8dd6f0536bc6183f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Частина
ID: 8f4cda7218fb4c99bca8f20068cb468d  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e3d107b7a52743a480d03cf270a9a647
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 24e117a67c6b4866a57b6940b3aa039e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Термічний стан
ID: 5f575a17c584476fa5658f8048c4d8eb  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Частина
ID: 60e53dfacde84745aa1644cdffb6359c  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4be202456c564cf4922fc1dde8af8b3f
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d7f417127b874fc383f7890cb3936dfe  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Термічний стан
ID: 70a0ae3b8e1541e2948f0cf28bb7e076  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Частина
ID: 9e3193ddb92e40efa4220b723992ba1e  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 41c2e1baf1c7493280f78d9cea3879d1
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b8df4039cad84f6f83ceefb937fe5b8a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Термічний стан
ID: 2f2849755d6f4973a232628c61ed5553  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 16:05
Частина
ID: caf996710d0a48f08a41c9731480c8ef  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження