-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Свинина
Постачальник здійснює поставку Товару партіями, у вакуумній упаковці, на підставі поданої Замовником заявки, з 01.01.2025 року до 30.06.2025 року
Завершена
748 626.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ff8dd3fc0ec0448ea9c522fc1c1c7295
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 51346cb9a7944f7fad585fdc84ec160f
Очікуване значення :
підчеревина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: e80ed75fb2614da58338454e6ad25fbf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: 417b74b91cce4ead8222faf2c8dfbab7
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d8767dd4acec4526b9d473561e6bd9be
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: f17da04520d24860a605f3e24f973db8
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: fa8e8401ea5c4f04986f2196e30d20ca
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: e01cfd972a6c4c78ab0ab6b55b6fa4fd
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0fe0ee79dd8e4d929e7e6d816fe7f416
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 32c5ab23cb704cc9b76f186b6866965c
Очікуване значення :
ребро обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: 17884b82004d487bb8e141473ef276ec
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: 7c8b10cfee584b5f8db4031e618f7429
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 63e6eead624e48f986d1d2accefdcb4a
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 7e7be31ab3e5473e9570c5489cf8a103
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: 65f99a1ae9de4fe19caf2ddc408ab35c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: 4cf658a375954b21a6d8dd0e9303d8e6
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6b6a6798c1534f899cead07d2ef46462
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 9b35df9690614c12b9eb8ecedfbc0cae
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: 1850a30777c347b08e4a0f1ee7cc5e2a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: b628d731f3d54bcb9b8e4efee7889455
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 217e4d3dcb2745d18a8ed11787c9bca9
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 802152bbf6f64ad0835f18e101cf9476
Очікуване значення :
корейка з кісткою
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: 3bf7f45df8c94db48f053333de59ee6e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: fa1f820d32044e40ac371b34975b175d
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3126118bb3cb4ff0b0bbe41df741b3a8
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 5ba31f018a0441b1a3a7a9b8305113c1
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: 03b2943cc3e54e11bbd5c142ca06ece4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: 49446aefb9c347e5ad8816a145bc9296
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 48ffac2173164124ad237b1e3f034133
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: b52a882c58d947a2b9437ab686ed143b
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: d24f7c963264457b90da6f03f8bc9b00
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: 886a2ca87d914653b73da3638a423846
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2db23855cb2e47f1a08ad1ad39437e62
Критерій стосується номенклатури Рулька свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Частина
ID: 2aa0e1ca6a554aa388154906516b3324
Очікуване значення :
рулька
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Термічний стан
ID: ab99fafb594f4545b45709b1f096ee65
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.12.2024 14:18
Відповідність стандарту
ID: dae96a319fd944a680bea08c57f0d4c9
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження