• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо згідно коду ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо

БАНКІВСЬКА ГАРАНТІЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ 1. Умови оплати: по факту поставки кожної партії Товару протягом 30 календарних днів. 2. Термін виготовлення: не менше 80% від загального терміну придатності до споживання. Допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%. 3. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. 4. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держспоживслужба). 5. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися транспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 6. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 7. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 8. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 9. Термін поставки: поставка партіями, згідно заявки після підписання договору, впродовж 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, але не пізніше 30.06.2025. 10. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склади вантажоотримувачів.

Завершена

2 116 121.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0d468cccf90a4dceaf7fee0143c36f5c
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, заморожене
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Вид
ID: b96855b0f47c455ead1e7ff1bb6d28e2  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: 341f80f3dd6d497f8fe3a604b389e6e3  
Очікуване значення : серце  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: 6b50dc2e1def4f7b866bce43017af58f  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 70baaaefba9941c497bcc65391da8bbc
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: f180129064eb4905861fa9b384cfaade  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: afdc7bafb0af4805b89ee4545cb134d2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 85ac69c52ff74453a71d123d9e830825  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 907fc66aa6784b1f97e9d7348dad2934
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: c7b13fb6f872462f91d7d58dfb4a642d  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: a197f467573146b3a211f9504fbba265  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a4cd54d175144f6b81b09cc7fec8f37a
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: 986d2f16e6f340a79d1f4b361156e7cd  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: f10d6639d8f3470b8a63c0bf166631b4  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Відповідність стандарту
ID: c827056f6811472395403c59db77d366  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 00cca262aaff4cc3a25464e679a23e15
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: bacbb4bbad6244c2ac6acf13eec612d6  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: 7b79d60fce01444f88dbd13b1db66282  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Відповідність стандарту
ID: 9fec3c33bd9e4cb885ba0756212bec03  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 43ddbab20f744842924d7d2a92e230e2
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: 5a29e210cdf14637a9b581ebc127bcf4  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: 5ea6275499e741a7babe3b6183841689  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bf5d4ff5477a4ca99f35b6e57f38e69f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b13018a2957c44988857c1f986376947
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Вид
ID: 6bf5520ef7014cd684c4306ad4aa4f23  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: 53ec5fbae29d48a6827885e28cd2710b  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: 05dc4fb77ad34f959dbfb1e2a733e74b  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Сорт
ID: be7ee658e6f841a0ab0c58275cef9690  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Відповідність стандарту
ID: 77ed1230328b45ff8ce74b4c29fc1877  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ac15433cebed437a95c34a7512b80f2d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Частина
ID: aebd49e1c8bc4af18ffa6944a0af50c5  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Термічний стан
ID: 8ffd064839294b92bfdb969b56cf92f8  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1e0dee416fab472db6205fc3a95f0bb1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
З шкірою
ID: 20115de507f148dc930f8a52e617229d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.12.2024 16:45
Наявність кісток
ID: 38d45468ac0e4dc28550283a6a3b68c4  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження