• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яловичина (код 15110000-2 національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)

Поставка Товару здійснюється в день наступного за днем отримання заявки від покупця, але не пізніше 08:00 години ранку. Продукція повинна постачатися спеціальним автотранспортом, обладнаним холодильним обладнанням (рефрижератори/ ізотермічні автомобілі-фургони) з відповідною температурою згідно зі стандартами, з дотримання санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.

Завершена

533 444.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 734e7f60cbca4cda8ba5e73ad3151d3f
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Термічний стан
ID: 7b70f05afea04e3780ef6102dbd47019  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Частина
ID: 0a02300f7e6c4e8b975f9f03a4b78a0e  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Вид
ID: ffe9a67e6edc49e39de3c25c326227d6  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b193a06606cd42d38971fb8cd2505297
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Термічний стан
ID: c5a475a1866440aa889b80fe41f9d2e5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Частина
ID: 3e3577ff959c4c83b44a3e052150cdc1  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Вид
ID: e551ad11f99a4b2ab9c6d30ebd68b2e7  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ad9ce0a38bce47d4847bdb567f7a464b
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Відповідність стандарту
ID: cb451da827524421a713358523e2c06d  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Термічний стан
ID: 4f2de0c03f5a48a0985aa5a835d018ec  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Частина
ID: 190b2d11aa4644eb85f4931c4e204199  
Очікуване значення : щоки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Вид
ID: aba7b56a6d214c949e542da216e23a50  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c5e6a981b0264c5ba473320049c6a7d6
Критерій стосується номенклатури Стейк (особуко) яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Термічний стан
ID: 745ee03999604249868dc507593de929  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Частина
ID: cc995ef7a4584ce1a40af24a2de3dc2b  
Очікуване значення : стейк (особуко)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Вид
ID: 0dfa5cc4a1824f97b49b8cb731471b8e  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: edb86d6e85dc423aa9b1ce7f4b45bb77
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Відповідність стандарту
ID: 8610022cdaf549e68d4d3484e2ba034e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Термічний стан
ID: a1618c0fb7774b7abcf09b3a101ed596  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Частина
ID: 7d38b0f918ee48c489a4826a1de651e3  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Вид
ID: d265051199eb43d5b1176aa70d411c9a  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f4c66faef2404caebc59bf4647bcf1a9
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Відповідність стандарту
ID: 9734039c9e1d41ebbd9093c0dfb64211  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Сорт
ID: 7dc3af7d2cd4487bb4b068bd880c9395  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Термічний стан
ID: 64fbbc52a33e460b8d44d2453e44a97f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Частина
ID: 9c8d2e84582143f28ead7c87e338060d  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 19:12
Вид
ID: 2155f13093b848d58ebbf2a154a72813  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження